Laddar...
Varumärke: ENVE

ENVE FRAY Dura-Ace Di2 12-sp Custombyggd Racercykel

EAN -
Art Nr -
127 519,00 kr

Inte köpbar i vår webshop

Denna produkt är inte köpbar online. Vissa produkter säljer vi endast i vår fysiska butik på Folkungagatan 126. Om du har några frågor, hör av dig till oss så hjälper vi dig.
ENVE Fray möter moderna cyklistens behov och krav på en aerodynamisk och livlig karaktär som kapabelt hanterar ojämn asfalt och även spontana finare gruspartier. Konstruerad för en optimal däckbredd på 31-35mm med en racig geometri som får Fray att ticka alla boxar för cyklisten som prioriterar höga hastigheter, svarande drag och inte drar sig för utmaningar. Erbjuds i en komplett men givetvis anpassningsbar chassi med inkluderande ENVE IN-Route styre och styrstam samt sadelstolpe i kolfiber för exceptionell prestation av endast det allra bästa. Längd, bredd och form på cockpit väljer du helt själv för ett skräddarsytt och unikt resultat som blir starten på ditt drömmigaste cykelbygge.

CUSTOMBYGGD CYKEL
Detta är ett förslag på ett klockrent ihop-plock som självfallet kan justeras i en riktning som speglar dig. Vi på CykelCity har lång erfarenhet av custombyggen och tar till oerhörd noggrannhet vid val av ramstorlek och måttanpassade komponenter. Vilka egenskaper värdesätter du dina hjul? Föredrar du elektroniska eller mekaniska växlar? SRAM eller Shimano? Vilken utväxling optimerar din cykling och förverkligar nya äventyr? Är du osäker så kan vi rekommendera utifrån dina favoritrundor och dina mål. Vare sig det är Vätternrundan, KOM-hunt eller fikarundor på dina favoritvägar som gäller.

ENVE FRAY
Genom Fray har ENVE tänkt på allt och mycket därtill. Det understryks tydligt i ramens geometri, konstruktion och dess finfina detaljer. Fray erbjuds nämligen i sju olika ramstorlekar varav fyra olika gaffelrakes som i sin tur resulterar i en maximal känsla och åkkvalité, oberoende på vilken storlek som passar just dig. Det generösa utrymmet tillåter 38mm däck för 2x drivlina, alternativt 40mm för singelklinga, som låter dig anta utmaningar, genvägar och bikepacking utan någon som helst tvekan. Lockar lokala landsvägsrace så levererar Fray även där med exceptionell karaktär och genom allra högsta prestanda.

Dagens cyklister sätter höga krav på deras cyklar och Fray svarar genom att sätta ribban ännu högre. Ha med dig allt du behöver i inkluderande rampåsar som smidigt göms i underröret, alltid nära till hands. Givetvis får du med dig två påsar (totalt 0,6 liter) så du kan fylla ena med nödvändiga verktyg och andra med nöd-baren alternativt en liten vindjacka. Fästen för skärmar, en tredje flaskhållare och överrörsförvaring är varmt välkommet för höstgnetaren, ultracyklisten och The Weekend-warrior. Fray är helt enkelt cykeln som gör allt utan att kompromissa med känsla, karaktär och prestanda. Ett ramset motsvarande exakt det vi kan förvänta oss av världsledande hjul-, komponent- och ramtillverkaren.


- Allroad för race och mixed terrain
- Real-World Fast aero optimization
- Optimerad rördesign för maximal aerodynamik med ENVE SES-fälgar
- Kompatibel med 1x och 2x växelgrupper
- Komplett integrerad kabeldragning med ENVE In-Route system
- Förvaring i underrör (2st rampåsar medföljer)
- Optimerad geometri för däckbredd 31-35mm
- Maxbredd däck 38mm med 2x drivlina alternativt 40mm med singelklinga
- Fästen för skärmar, en tredje flaskhållare och överrörsförvaring
- Ramset inkluderar: ram, gaffel, styrlager, sadelstolpe, styre och styrstam
- Färg: Ash, Venum eller Salt


KOMPONENTER
Här har vi en spännande kategori som inte kan gå fel. Både Shimano och SRAM har tagit världen med storm det senaste årtiondet och levererat legendariska grupper. SRAM står för trådlösa och krispigt kvicka växlingar, genialisk utväxling, smidiga lösningar med utbytbara batterier medhavande extra i fickan eller varför inte låna den från framväxeln. Shimano bjuder på en blixtsnabb semitrådlös grupp med en otrolig ergonomi, teknologi och grym batteritid. Satellitreglage, drömhjulparet, 3D-våfflad sadel? You name it, we fix it.

HÖR AV DIG TILL OSS
Vi hjälper dig hitta rätt specifikation och pris för just din drömcykel. För en offert eller andra frågor kom in till butiken, slå en signal på 08-6437355 eller mejla oss på info@cykelcity.se


Denna specifikation är endast ett förslag, vi bygger cykeln efter ditt behov och önskemål.

Ram: ENVE M.O.D Carbon, T47 Inboard Bearing BB, ENVE Integrated IS52/IS52 Internal Drop-In headset, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc
Framgaffel: ENVE M.O.D Carbon, 12x100mm thru-axle, flat-mount disc
Växelreglage: Shimano Dura-Ace ST-R9270 Di2 Hydraulic
Bromsar: Shimano Dura-Ace BR-R9270
Bromsskivor: Shimano CL900
Framväxel: Shimano Dura-Ace FD-R9250 Di2
Bakväxel: Shimano Dura-Ace RD-R9250 Di2
Kassett: Shimano Dura-Ace R9200 12sp
Kedja: Shimano Dura-Ace M9200 12sp
Vevparti: Shimano Dura-Ace FC-R9200
Vevlager: Ceramicspeed T47
Hjul: ENVE SES carbon eller ENVE Foundation carbon
Däck: Pirelli P Zero Race
Sadel: Specialized Power Comp
Styrstam: ENVE Aero Road carbon
Styre: ENVE SES AR Road carbon
Sadelstolpe: ENVE Fray carbon

Cykeln på bilderna har inte denna spec!
 INGÅR VID CYKELKÖP:
BIKEFIT BIKEFIT
Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador.
Läs mer >>
SERVICEGARANTI LIVSTIDS SERVICEGARANTI
Garanterar att din cykel alltid är i toppskick.
Läs mer >>
AVBETALNING AVBETALNING
Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>
FÖRMÅNSCYKEL FÖRMÅNSCYKEL
Du betalar cykeln genom avdrag på lönen under 36 månader.
Läs mer >>
 *Värdecheck ingår ej vid köp av custombyggda cyklar.