Laddar...
Varumärke: ENVE

ENVE Carbon Bottle Cage Flaskställ

EAN 851705006312
Art Nr 800-0000-103
Stock status
I lager
899,00 kr
ENVE talar alltid för sig själv i alla kategorier. Högt funktionell, superlätt och fantastiskt stilren flaskhållare som gör det smidigt att få ut och in flaskan från en vinkel. Stark konstruktion i kolfiber som effektivt håller ett stadigt grepp runt din flaska även vid den mest stökiga terrängen. Kommer väl till pass på ramar i mindre storlek samt heldämpade cyklar där utrymmet kan bli tajt eller i kombination med ramväska. Väger in på endast 21 gram.


- Side-load design, lätt att få i och ur flaskan från sidan
- Kolfiber
- 21 gram
- Mattsvart


ENVE
När det kommer till märken är det vissa som har "det" och ENVE är utan tvekan en av dem. ENVE är ett företag som inte väntar på att ny teknik ska utvecklas, utan är en innovatör som är först med det nya och sätter ribban högt för resterande. Oavsett om det gäller styren, styrstammar, sadelstolpar eller fälgar. ENVE är i högsta grad synonymt med kvalitet och innovationsteknik.

GARANTI OCH OLYCKSSKYDD
ENVE tar hand om sina kunder. ENVEs produkter är tillverkade för att vara de bästa, lättaste och starkaste cykeldelarna på marknaden. Men olyckor inträffar dessvärre. Oavsett om du kraschar eller om du kör in i garaget med cykeln på taket så ersätter ENVE sina produkter utan frågor. Detta tillsammans med 5 års garanti mot tillverkningsfel gör att du tryggt kan köpa både styre och hjulpar. Välkommen i ENVE familjen! Läs mer här: ENVEs garantier