08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Cykelverkstad

Vår fullt utrustade verkstad hjälper dig med allt från däckbyte till Di2-konverteringar. Mountainbike, dämparservice, skivbroms på landsväg? Inga problem!

CykelCity Stockholm har Stockholms bästa cykelverkstad! Våra professionella mekaniker har stor erfarenhet och kunskap kring cyklar och dess problem. De löser dagligen små och stora problem som uppstår när man har med cyklar att göra. Du behöver aldrig vara orolig att vi skulle röra din sittställning, vi mäter och markerar alltid innan vi rör sadel, styre och reglage. Våra mekaniker har bike fit-utbildning för att till fullo förstå följderna av eventuella ändringar.

Det är dessutom verkstaden som monterar alla cyklar vi säljer. Då kan du vara säker på att din nya cykel är perfekt justerad och monterad av ett dedikerat proffs!

Har du råkat ut för en olycka och behöver hjälp med skadevärdering? Vi har kontakt med samtliga försäkringsbolag och hjälper dig gärna. Din cykel ses igenom totalt för att kontrollera vad som är skadat och vad som är helt. Därefter skriver vi ett intyg och skickar till ditt försäkringsbolag. Tryggt både för dig och för ditt försäkringsbolag.

CykelCity är Shimano Service Center

Vår verkstad är certifierad av Shimano. Det innebär att du som kund kan känna dig trygg i vetskapen att våra mekaniker har den senaste utbildningen och kunskapen. Självklart jobbar vi enbart med Shimano originaldelar! Det är ett mycket fåtal cykelverkstäder som är certifierade Shimano Service Center.

Våra tjänster i verkstaden består självklart av all tänkbar service av cyklar. Alltifrån cykeltvätt, växeljustering, rikta och bygga hjul, limma tubdäck. Alla märken är välkomna både på cykel, komponenter och hjul. Inte köpt cykeln hos oss? Du är precis lika välkommen för det!

Vi vill självklart vara med och stödja cykling på alla nivåer, men vi är utrustade för att jobba med tränings- och tävlingscykel och har ej möjlighet att hjälpa med ex vis standardcykel. Ring gärna så ser vi om vi kan hjälpa dig med just din cykel!Service

För att tillgodose våra kunders behov erbjuder vi flera olika sätt för dig att lämna in cykeln:

Expressverkstaden. (Tillfälligt stängd) Här får du hjälp med mindre jobb omedelbart. Behöver du ex vis byta kedja, byta däck, rikta ett hjul eller justera växlarna så kan vi hjälpa dig medan du väntar och tar en kopp kaffe. Samma kostnad som vår ordinarie prislista. OBS! Fri service omfattar ej Expressverkstaden utan hänvisas till tidsbokningen eller drop in.

Tidsbokning. Bokar du en tid så vet du att cykeln blir färdig samma dag du lämnar in den. Bokning sker i formuläret nedan. OBS! Om du behöver mer än service och byte slitagedelar så kontakta oss för bokning.
Om tidsbokningen är fullbokad så går det självklart bra att använda sig av vår vanliga drop in-service.

Drop in. Lämna in cykeln när du vill och den är färdig på ett par dagar. (Du behöver inte boka tid). Under högsäsong och innan större tävlingar kan det ta någon dag extra.

Vätternrundan. Behöver du göra sista-sekunden-fix innan Vätternrundan? Inga problem! Från 10:e juni fram till Vätternrundan så lovar vi service till dagen efter för alla som ska köra loppet!


Observera att vår verkstad är bemannad vardagar 10-18 men det går utmärkt att hämta och lämna din cykel även på helgen.Tidsbokning

Nedan kan du boka din service.
Grönt=Ledig tid. Rött=Fullbokat

Verktyg

Se alla verktyg här >>