08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Cykelverkstad

Vår fullt utrustade verkstad hjälper dig med allt från däckbyte till Di2-konverteringar. Mountainbike, dämparservice, skivbroms på landsväg? Inga problem!

CykelCity har Stockholms bästa cykelverkstad! Våra professionella mekaniker har stor erfarenhet och kunskap kring cyklar och dess problem. De löser dagligen små och stora problem som uppstår när man har med cyklar att göra. Du behöver aldrig vara orolig att vi skulle röra din sittställning, vi mäter och markerar alltid innan vi rör sadel, styre och reglage. Våra mekaniker har bike fit-utbildning för att till fullo förstå följderna av eventuella ändringar.

Det är dessutom verkstaden som monterar alla cyklar vi säljer. Då kan du vara säker på att din nya cykel är perfekt justerad och monterad av ett dedikerat proffs.

Har du råkat ut för en olycka och behöver hjälp med skadevärdering? Vi har kontakt med samtliga försäkringsbolag och hjälper dig gärna. Din cykel ses igenom totalt för att kontrollera vad som är skadat och vad som är helt. Därefter skriver vi ett intyg och skickar till ditt försäkringsbolag. Tryggt både för dig och för ditt försäkringsbolag.

Våra tjänster i verkstaden består självklart av all tänkbar service av cyklar. Alltifrån cykeltvätt, växeljustering, rikta och bygga hjul, limma tubdäck. Alla märken är välkomna både på cykel, komponenter och hjul. Inte köpt cykeln hos oss? Du är precis lika välkommen för det.

CykelCity är Shimano Service Center

Vår verkstad är certifierad av Shimano. Det innebär att du som kund kan känna dig trygg i vetskapen att våra mekaniker har den senaste utbildningen och kunskapen. Självklart jobbar vi enbart med Shimano originaldelar. Det är ett mycket fåtal cykelverkstäder som är certifierade Shimano Service Center.Service

Vår verkstad erbjuder tidsbokning samt vanlig drop in för att det ska vara så enkelt som möjligt att få cykeln servad.

Observera att vi endast jobbar med tävlings- och träningscyklar. Det innebär racer, cyclocross, gravel, mountainbike och triathloncyklar. Vi har inte möjlighet att ta emot hybridcyklar, standardcyklar eller elcyklar.

Drop in service. Lämna in cykeln när du vill under våra öppettider. (Du behöver inte boka tid). Cykeln är normalt klar inom någon/några dagar beroende på om delar behöver beställas samt hur hög belastningen är i verkstaden. Drop in service är vårt vanligaste servicealternativ.

Tidsbokning. Bokar du en tid i verkstaden får du tillbaka din cykel samma dag som du lämnar in den. För mer detaljer angående tidsbokning, se beskrivningen nedan.

Vätternrundan. Från och med 10:e juni fram till Vätternrundan hjälper vi dig med sista-sekunden-fix redan till dagen efter. Meddela vid inlämning av cykeln att du ska köra loppet för att bli prioriterad.


Verkstaden är bemannad vardagar 10.00 - 18.00. Ingen service görs på helger men det går fortfarande bra att lämna in din cykel på service som vanligt.Tidsbokning

Nedan kan du boka din service.
Grönt=Ledig tid. Rött=Fullbokat

Verktyg

Se alla verktyg här >>