08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Tempo / triathloncyklar

Triathlon har blivit en folksport och intresset för grenspecifika cyklar har ökat enormt. Vi tycker det är roligt att så många får upp ögonen för de snabba och aerodynamiska tempo- och triathloncyklarna.  I triathlon handlar det om att själv köra så snabbt som möjligt och då är luftmotståndet den största faktorn att övervinna. En triathloncykel möjliggör en aerodynamisk sittposition vilket gör att man kör snabbare. En rad andra tillbehör bidrar också mycket till mer fart och två av de som gör mest skillnad är hjul och hjälm.

För att kunna dra nytta av en triathloncykel så gäller det att den är rätt inställd för att passa just dig och dina förutsättningar. Alla människor ser olika ut anatomiskt, är olika rörliga och är olika bra tränade och därför kan inte alla sitta likadant på cykeln. Det här löser vi genom att det ingår en Bike Fit när du köper din triathloncykel. En bikefit tar ca 1 timme och där ställer vi in cykeln så att den passar just dig och dina förutsättningar vilket gör att du effektivt får ned kraften i pedalerna och sitter så pass avslappnat att du klarar av att springa efteråt. Man får nämligen inte glömma att triathlon består av tre stycken grenar som skall fungera tillsammans för ett bra genomfört lopp.

Förutom cykeln så är det en massa andra saker man kan behöva och där erbjuder vi ett brett sortiment på våtdräkter, vätskesystem för triathlon, triathloncykelskor, förvaring av energi under loppet, triathlonhjälmar, simglasögon, triathlondräkter och simtillbehör för att utveckla din simning.

Att ge sig in i djungeln av cyklar och tillbehör kan kännas skrämmande. Men kom in till oss så hjälper vi dig att hitta rätt i djungeln.

3 objekt

per sida

 • Cervélo P3 Ultegra Tempocykel Triathloncykel Gul/svart 2019

  Cervélo P3 är världens mest vinstrika tempo- och triathloncykel. Otaliga segrar på VM, OS och d...

  Ordinarie pris 41 999 kr

  Special Price 33 999 kr

 • Cervélo P3 Ultegra Di2 Tempocykel Triathloncykel Röd/svart 2019

  Cervélo P3 är världens mest vinstrika tempo- och triathloncykel. Otaliga segrar på VM, OS och d...

  Ordinarie pris 51 999 kr

  Special Price 41 999 kr

 • Cervélo P3 Ultegra Tempocykel Triathloncykel Röd/svart 2019

  Cervélo P3 är världens mest vinstrika tempo- och triathloncykel. Otaliga segrar på VM, OS och d...
  41 999 kr

3 objekt

per sida