Custom Racercykel

Custom Racercykel

Det finns inget som svarar så bra som en racer. Känslan av slät asfalt mot däck i accelerationer som nästintill dammar. Tänk dig då att få handplocka din egen superbike från topp till tå. Allt för att spegla och matcha dig som person.

Vi bygger cykeln helt efter dina behov och önskemål. En aerodynamisk Specilaized Tarmac eller en superlätt S-Works Aethos? Eller kanske fantastiska BMC Teammachine tilltalar dig mer? Föredrar du höga eller låga hjul? Elektroniska eller mekaniska växlar? SRAM eller Shimano? Vilken utväxling passar just dig? Om du inte riktigt vet så kan vi rekommendera utifrån dina favoritrundor och dina mål. Vare sig det är Vätternrundan, KOM-hunt eller intervaller med klubbkompisarna som gäller.

Vill du ha en annan lack än ramarna i vårt sortiment? För dig som vill ta steget längre och göra din drömcykel ännu mer unik erbjuds vissa ramar i RTP (Ready-to-paint). Med en RTP-ram kan du själv välja utseendet och det är bara dina idéer som sätter begränsningarna för mönster och färg. Vi hjälper dig med skisser och idéer och erbjuder customlackering av högsta kvalité läs mer här >>

Laddar...