Laddar...

BETALNING I BUTIKEN

I butiken på Folkungagatan kan du betala med de vanligaste korten, Visa, Mastercard och American Express samt med Swish. Vi är helt kontatfria.

Vi erbjuder räntefri delbetalning upp till 24 månader via Resurs Bank. Krediten upp till 100.000kr läggs snabbt och smidigt upp i butiken och godkänns med mobilt bank id.

Betalningsalternativ 1 månad 12 månader 24 månader 48 månader
Ränta 0% 0% 0% 9,96%
Administrationsavgift per månad 0 kr 39 kr 39 kr 39 kr
Uppläggningsavgift 0 kr 295 kr 295 kr 295 krVi erbjuder även förmånscyklar via Bikelease. Läs mer här om förmånscyklar>>


BETALNING I WEBSHOPPEN

Vi använder Klarna Checkout för säkra och smidiga betalningar.
Klarna erbjuder de vanligaste betalningsmetoderna faktura, kort, Swishbanköverföring, direktbetalning eller delbetalning. Allt är lika säkert.

En finess med Klarna Checkout är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Vilka betalsätt som erbjuds dig kan variera från butik till butik, men också beroende på Klarnas kreditbedömning. 

FAKTURA - FÅ FÖRST. BETALA SEN

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

När du väljer att betala med faktura erbjuder vi dig möjligheten att betala 30 dagar från dess att vi skickat varorna. Vi överlåter vårt krav på betalning för ditt köp till Klarna Bank AB (“Klarna”). Klarna kommer att skicka en betalningsinstruktion till dig där du ska betala direkt till Klarna. För kontaktuppgifter och ytterligare information om Klarna, gå till klarna.se.

FAST DELBETALNING

Fast delbetalning från Klarna innebär att du delar upp din betalning på 3, 6, 12, 24 eller 36 månader. Villkoren för fast delbetalning gäller när kredittagaren vid köpetillfället har valt att betala enligt en fastställd plan. Dessa gäller endast för det aktuella köpet, och så länge som kredittagaren inte konverterar till en flexibel delbetalningsplan. De olika fasta delbetalningsvillkoren som Klarna erbjuder är för närvarande följande. 

Betalningsvillkor Uppläggningsavgift Administrativavgift Kreditränta
3 månader 0 kr 0 kr 18,9 %
6 månader 0 kr 0 kr 18,9 %
12 månader 0 kr 0 kr 18,9 %
24 månader 0 kr 0 kr 18,9 %
36 månader 0 kr 0 kr 18,9 %


Villkor för flexibel delbetalning.
Om du väljer att konvertera avtalad fast delbetalningsplan till flexibel delbetalning så gäller villkoren för konto enligt följande:
Ränta f.n. 18,9% (rörlig)
Administrativ avgift 0 kronor
Uppläggningsavgift 0 kronor

Klarnas villkor hittar du här>>