Cyklar

Vi har aldrig sagt att vi är störst men vi gör allt vi kan för att vara bäst. Att köpa cykel hos oss på CykelCity innebär inte att du själv får försöka lista ut vilken cykel som kan passa dig för att sedan betala och gå, utan hos oss hjälper vi dig hela vägen i processen. Med vilken typ av cykel som passar just dina behov och vilken utrustning som kan tänkas behövas för att göra din cykling så rolig som möjligt. Vår långa erfarenhet av cyklar och cykling gör att vi förstår hur viktigt det är med rätt material och rätt service.

Oavsett om du väljer en cykelcross, en mountainbike, en landsvägscykel eller en triathloncykel så ingår alltid en kostnadsfri Bike Fit. Under denna timme går vi tillsammans igenom din bakgrund och dina mål samt tittar på dina begränsningar och förutsättningar. Vårt mål är att du ska få en så bra utgångsposition som möjligt, både för att få maximal komfort men också kraft. Under denna Bike Fit svarar vi på alla frågor du har och hjälper dig med utprovning av utrustning, till exempel sadel, om så önskas.

Innan vi låter dig lämna oss med din nya cykel kommer vi bokföra ditt nya cykelköp och leverera ett servicebevis som gäller på livstid så länge du är ägare till cykeln. Denna servicegaranti innebär att vi kostnadsfritt justerar växlar, bromsar, vevlager, styrlager och nav. Vi bjuder även på riktning av hjul om detta skulle behövas och vi gör alltid en grundlig genomgång varje gång du lämnar in den för att se till att din cykel ser ut precis som det ska. Cykeln lämnas in på drop-in och våra erfarna mekaniker ser till att din cykel får precis den service den behöver. Varje gång.

Kom in så berättar vi mer!

Laddar...