08-643 73 55      INFO@CYKELCITY.SE  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

ENVE M6 Carbon 780mm 25mm Rise 31.8mm MTB Styre

Få i lager

2 299 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

ENVE M6 kolfiberstyre är varje stigcyklists dröm och är det perfekta styret för de tekniska partierna. Vid utformningen av M6-styret har ENVE prioriterat en rapp känsla, låg vikt och ett väl avvägt flex för optimal komfort vid långa dagar på cykeln.
Väl tilltagen bredd på 780 mm som med enkelhet kapas ner med tydliga markeringar i 5 mm intervaller. ENVE rekommenderar att inte kapa mer än till 740 mm för att undvika att styret kommer upplevas för styvt. Styrets egenskaper och utförande är optimerade inom den tänkta breddintervallen. Med 9° sweep och 5° tip får du ett styre som är lätt att ställa in för en utmärkt position.


- Kolfiber
- Diameter 31,8 mm
- Bredd 780 mm (går att kapa ner till 740 mm)
- 25 mm rise
- Sweep 9°
- Tip 5°
- 200 g (25 mm rise)
- Svart med vit/grå logga (dekaler för färgmatchning ingår)


ENVE
När det kommer till märken är det vissa som har "det" och ENVE är utan tvekan en av dem. ENVE är ett företag som inte väntar på att ny teknik ska utvecklas, utan är en innovatör som är först med det nya och sätter ribban högt för resterande. Oavsett om det gäller styren, styrstammar, sadelstolpar eller fälgar. ENVE är i högsta grad synonymt med kvalitet och innovationsteknik.

GARANTI OCH OLYCKSSKYDD
ENVE tar hand om sina kunder. ENVEs produkter är tillverkade för att vara de bästa, lättaste och starkaste cykeldelarna på marknaden. Men olyckor inträffar dessvärre. Oavsett om du kraschar eller om du kör in i garaget med cykeln på taket så ersätter ENVE sina produkter utan frågor. Detta tillsammans med 5 års garanti mot tillverkningsfel gör att du tryggt kan köpa både styre och hjulpar. Välkommen i ENVE familjen! Läs mer här: ENVEs garantier


Mer information

Mer information