08-643 73 55      INFO@CYKELCITY.SE  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

ENVE SES AR Road Bar Carbon Styre

4 799 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Med SES AR Road handlebar har världsledande märket ENVE prickat helt rätt. Ett supermodernt styre före sin tid utrustad med genialiska detaljer för All them Roads. Äventyraren har letat sig fram i oss alla och nuförtiden räcker inte huvudleden till utan vi letar oss gärna in bakvägen där det bjuds på slitna underlag som trasig asfalt, hårdpackat grus alternativt en fin slingrande stig. Det är i dessa tillfällen vi utan tvekan vill kunna lita på vår instinkt och framförallt utrustning för att kunna ta oss i mål.

Med skivbroms, bredare fälgar och bredare däck på landsväg följer ENVE utvecklingen för att skapa det ultimata styret. Med reach på 76 mm kombinerat med ett drop på 127 mm samt ett klockrent micro-flare på 23.5 mm blir du ett med din raket. Oavsett position, hastighet eller underlag. Självfallet förberett för Di2 samt intern alternativt extern kabeldragning, men då dold i smidiga kanaler för alla förtjänar en ren och aerodynamisk cockpit! ENVE SES AR Road är ett kompromisslöst aerostyre för dagens moderna racercyklist som gillar fart och prestanda men inte ger sig för att utforska nya vägar med stökigare underlag.

RIDE TUNE
SES AR Road styret har anpassad flex beroende på viken bredd du väljer. Detta gör att små som stora cyklister får samma fina upplevelse av styvhet, komfort och känsla.

COMPOUND FLARE
ENVE Compound flare innebär att styret har ett effektivt drop som viker av när flaret har sin början, vilket resulterar i en säker och stabil känsla oavsett var i bocken du placerar händerna.


- Kolfiber
- Aerodynamiskt
- Reach 76mm
- Drop 127 mm
- Micro-flare
- Förberedd för Di2
- Diameter 31,8 mm
- Bredd 38, 40, 42, 44 och 46 cm C-C vid hoodsen
- Bredd 43, 45, 47, 49 och 51 cm C-C i bocken
- 248 gram (42 cm)


ENVE
När det kommer till märken är det vissa som har "det" och ENVE är utan tvekan en av dem. ENVE är ett företag som inte väntar på att ny teknik ska utvecklas, utan är en innovatör som är först med det nya och sätter ribban högt för resterande. Oavsett om det gäller styren, styrstammar, sadelstolpar eller fälgar. ENVE är i högsta grad synonymt med kvalitet och innovationsteknik.

GARANTI OCH OLYCKSSKYDD
ENVE tar hand om sina kunder. ENVEs produkter är tillverkade för att vara de bästa, lättaste och starkaste cykeldelarna på marknaden. Men olyckor inträffar dessvärre. Oavsett om du kraschar eller om du kör in i garaget med cykeln på taket så ersätter ENVE sina produkter utan frågor. Detta tillsammans med 5 års garanti mot tillverkningsfel gör att du tryggt kan köpa både styre och hjulpar. Välkommen i ENVE-familjen! Läs mer här: ENVEs garantier