Laddar...
Varumärke: ENVE

ENVE M7 Carbon 800mm 25mm Rise 35,0mm MTB Styre

EAN 818801025319
Art Nr 300-1000-064
Stock status
Beställningsvara, leveranstid 4-10 dagar
2 699,00 kr
ENVE M7 kolfiberstyret är designat för gravitycyklistens behov. Enduro och downhillcyklister behöver ett brett och styvt styre för perfekt kontroll i höga hastigheter och tekniska passager. Kolfiber är det bästa materialet när det kommer till den här typen av användning.
ENVE har jobbat hårt för att dämpa så mycket vibrationer det går utan att kompromissa med kontroll och hållbarhet. Med ett kolfiberstyre från ENVE kan du köra fler och längre åk utan att begränsas av armpump och kramp i händerna.

Väl tilltagen bredd på 800 mm som med enkelhet kapas ner med tydliga markeringar i 5 mm intervaller. ENVE rekommenderar att inte kapa mer än till 780 mm för att undvika att styret kommer upplevas för styvt. Styrets egenskaper och utförande är optimerade inom den tänkta breddintervallen. 8° sweep och 4° tip för perfekt ergonomi på din enduro eller downhillcykel.

- Kolfiber
- Diameter 35 mm
- Bredd 800 mm (går att kapa ner till 780 mm)
- 25 mm rise
- Sweep 8°
- Tip 4°
- 240 gram
- Svart med vit/grå logga (dekaler för färgmatchning ingår)


ENVE
När det kommer till märken är det vissa som har "det" och ENVE är utan tvekan en av dem. ENVE är ett företag som inte väntar på att ny teknik ska utvecklas, utan är en innovatör som är först med det nya och sätter ribban högt för resterande. Oavsett om det gäller styren, styrstammar, sadelstolpar eller fälgar. ENVE är i högsta grad synonymt med kvalitet och innovationsteknik.

GARANTI OCH OLYCKSSKYDD
ENVE tar hand om sina kunder. ENVEs produkter är tillverkade för att vara de bästa, lättaste och starkaste cykeldelarna på marknaden. Men olyckor inträffar dessvärre. Oavsett om du kraschar eller om du kör in i garaget med cykeln på taket så ersätter ENVE sina produkter utan frågor. Detta tillsammans med 5 års garanti mot tillverkningsfel gör att du tryggt kan köpa både styre och hjulpar. Välkommen i ENVE familjen! Läs mer här: ENVEs garantier