08-643 73 55      INFO@CYKELCITY.SE  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Specialized S-Works Power Arc Sadel Svart

3 599 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Om man kombinerar två av Specialized storsäljare när det gäller sadlar, Romin och Power, får man Power Arc. Power Arc har ärvt den kortare formen som Power serien har, kombinerat med den mer rundade sid- och nosformen från Romin serien.

Sadeln riktar sig mot landsvägscyklister som älskar att spendera mycket tid i bocken. Formen är rejält kurvad för att erbjuda maximalt stöd i en framåtroterad, aerodynamisk och aggressiv position på sadeln och har en riktigt generös utskärning som ser till att domningar och obehag i nedre regionerna aldrig gör sin närvaro hörd.

- För aggressiv sittställning
- Svart
- Dam/Herr
- Kolfiber rails
- Kolfiberförstärkt skal
- Fästen för Specialized SWAT tillbehör
- 143 mm / 141 g
- 155 mm / 145 gSpecialized Body Geometry
Idag har många tillverkare ett eget system för att assistera cyklister i deras jakt på en passande sadel, och Specialized är inget undantag. Men istället för att koncentrera sig på sadlar, har Specialized skapat ett helt ecosystem av produkter som är framtagna för att öka kraft, förebygga skador, förbättra uthållighet och maximera komfort.

Systemet kallas Body Geometry och omger alla produkter som rör en cyklists kontaktpunkter med cykeln - sadel, skor, handskar och byxor.

Body Geometry är vetenskapligt framtagen med modern forskning och resultatet är en serie produkter som erbjuder enormt hög kvalitet som både löser problem med bristande komfort och samtidigt ser till att göra dig snabbare, starkare och uthålligare.

Om du är en ambitiös cyklist så gör du klokt i att kika efter den lilla Body Geometry-loggan som sitter på alla dessa produkter.