08-643 73 55      INFO@CYKELCITY.SE  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Specialized Phenom Expert MTB Sadel

1 729 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Phenom Expert är en mountainbikesadel för dig som söker en minimalistisk sadel som har riktigt bra komfort. Formen på ovandelen är kurvigt formad för att förbättra komfort och stöd samtidigt som den har friktionslösa zoner fram och bak vilket ser till att benen går fritt och man lätt kan röra sig på och runt sadeln utan att fastna i den.

Den stängda bakdelen är en välkommen detalj för cyklister som kör i baggies och som annars brukar ha lätt att fastna i delade sadlar.

Phenom Expert har titanium sadelrails där stoppningen i sittdelen är medium precis som på modellerna Pro. Kombinationen av titanium sadelrails och medium densitet ger en sadel med hög komfort och stöd över lång tid.

- För upprätt sittställning
- Titanium sadelrails
- Svart
- 143mm / 248 g
- 155 mm / 254 g
- SWAT fästen under sadeln för att enkelt ha med sig verktyg

Specialized Body Geometry
Idag har många tillverkare ett eget system för att assistera cyklister i deras jakt på en passande sadel, och Specialized är inget undantag. Men istället för att koncentrera sig på sadlar, har Specialized skapat ett helt ecosystem av produkter som är framtagna för att öka kraft, förebygga skador, förbättra uthållighet och maximera komfort.

Systemet kallas Body Geometry och omger alla produkter som rör en cyklists kontaktpunkter med cykeln - sadel, skor, handskar och byxor.

Body Geometry är vetenskapligt framtagen med modern forskning och resultatet är en serie produkter som erbjuder enormt hög kvalitet som både löser problem med bristande komfort och samtidigt ser till att göra dig snabbare, starkare och uthålligare.

Om du är en ambitiös cyklist så gör du klokt i att kika efter den lilla BG-loggan som sitter på alla dessa produkter.