Laddar...
Varumärke: APIDURA

Apidura Expedition Handlebar Pack 14l Styrväska

EAN 5060422140208
Art Nr BWM-0000-000
Stock status
I lager
1 529,00 kr
Apidura står för grymma och ultralätta bikepackingväskor i högsta kvalité för att hjälpa cykelentusiaster förverkliga sina drömmar stora som små. Smarta system som tar dig över en kontinent eller helt enkelt bara förenklar din vardagspendling.

Med Expedition-styrväskan får du smidigt med dig packning av lättvikt eller komprimerbara föremål. Använd ensam eller med hela serien för att fördela vikten och förbättra känslan vid brantare klättringar och teknisk terräng. Väskans smarta rullstängningar anpassar sig efter mängden av din packning (36-56cm) samt styrets bredd. Så du kan utnyttja den till max på allt från enklare dagsturer till flerdagarsäventyr. En smidig och lätt väska i högsta kvalité som eliminerar behovet av pakethållare i fram.

Expedition-serien är framtagen för äventyrscyklisten som inte stoppas av väder och vind. Konstruerad med ett specialanpassat 3-lagers material där vattentät, lättvikt och slitstark har legat i fokus. Expedition-seriens sömmar är fogade tillsammans för att försäkra att din packning håller sig torr under hela turen. Kardborrebanden är förstärkta med slitstark nylon för att hålla väskan på plats utan att skada ramen. Kommer självklart med samma klockrena design som Apiduras andra serier som erbjuder smart packning i högsta kvalité för perfekt balans med små detaljer som gör skillnad.


- Volym: 14 liter
- Vikt: 275 gram
- Mått: 36-56 x 16 cm (se även bilden ovan)