Laddar...
Varumärke: APIDURA

Apidura Backcountry Rear Top Tube Pack 1l Ramväska

EAN 5060422140765
Art Nr RBN
Stock status
Finns få i lager
749,00 kr
Apidura står för grymma och ultralätta bikepackingväskor i högsta kvalité för att hjälpa cykelentusiaster förverkliga sina drömmar stora som små. Smarta system som tar dig över en kontinent eller helt enkelt bara förenklar din vardagspendling.

Med Backcountry Rear Top Tube-överrörsväskan förvarar du alltid dina snacks, värdesaker och powerbank nära till hands. En smidig ramväska som med enkelhet öppnas och stängs med endast ett finger medan du trampar. Stark konstruktion för att hålla formen och undvika risk för knäkontakt. Använd ensamma eller med hela serien för att fördela vikten längst med cykeln för en förbättrad körkänsla.

Backcountry serien består av ett vattentätt material som är lätt, slitstark och bibehåller sin form användning efter användning. Kardborrebanden är förstärkta med slitstark nylon för att hålla väskan på plats utan att skada ramen. Det vattentäta materialet håller din packning torr och denna generation av Backcountry-produkter erbjuder även vattentäta sömmar. Allt detta utan ökad vikt. Oerhört slitstark, klockren funktion, lättvikt i världsklass samt detaljer som gör skillnad. Det blir inte bättre än Apidura.


- Volym: 1 liter
- Vikt: 125 gram
- Mått: 15 x 16,5 x 4,5 cm
- Vattentät