Laddar...
Varumärke: SHIMANO

Shimano RC903 S-Phyre Cykelskor Racer Vit

EAN -
Art Nr -
3 999,00 kr
Shimano S-Phyre fjärde generations racersko för tävlings- och träningscyklister som kräver det allra bästa. En genial sko med högsta målsättning som står för maximal styvhet, kraftöverföring och otrolig lättvikt. Givetvis med en enastående och noga utvecklad komfort och passform för optimal känsla som i sin tur leder till uthållighet och motivation. En perfekt framtagen sko helt enkelt som låter dig prestera oavbrutet och motivera din träning.

Yttersula
Yttersulan är tillverkad i kolfiber för maximal styvhet på rätt ställe och låg vikt. Via Dynalast design ser Shimano till att effektivisera din tramprörelse. Formen på sulan spelar nämligen en stor roll i hur effektiv du blir i ditt rundtramp och rätt form ser till att avlasta dina muskler på rätt sätt i uppåtrörelsen. Dynalast konstruktionen på sulan ser till att motståndet i uppåtrörelsen minskas med 5% jämfört med en traditionell design. Sulan har också låg stack height vilket gör att din fot hamnar närmare pedalen. Allt detta gör att S-Phyre får en oöverträffad och effektiv kraftöverföring med mycket bra stabilitet.

Ovandel
RC903 har blivit med en generösare tåbox gentemot föregångaren. Shimano har också förfinat skons undre Boa-design för ett plastfritt och mjukare åtdrag. Därav elimineras hårda tryckpunkter längst framfoten som i vissa fall har förekommit i tidigare generation. Snörningen är även den förfinad och leder nu två varv och korsar sig själv för ytterligare exaktare justeringsgrad. Skon är försedd med ett högt ventilerande material som andas genom de tuffaste passen och följsamt men effektivt omsluter din fot.

Hälkappan
Den nydesignade hälkappan bjuder på ett perfekt möte mellan tävlings- och träningscyklistens höga krav och en noga utvecklad passform för utmärkt komfort åt en större målgrupp. Stabiliteten i hälkappan ser till att motverka rullande rörelser för hälen som resulterar i att kraftöverföringen optimeras. Den omdesignade yttre delen gör hälkappan mer diskret och skon riktigt snygg.


- RC903
- Sula och ovandel är designade som en enhet för bättre passform, stabilitet och kraftöverföring
- 360° surround wrapping
- Dynalast design effektiviserar din tramprörelse och spar energi
- Låg stack height
- Stiffness index 12
- Hälkappa med ökad komfort och tight passform
- 2 st Boa-spännen med förbättrad microjustering
- Effektiv ventilation och dränage av vatten
- Vikt: 225 gram (strl:42)
- Vit


Storleksguide
- Placera ett tomt A4 papper med kortsidan mot en vägg.
- Ställ foten på pappret med hälen mot väggen.
- Ta fram en penna och dra ett rakt streck med linjal på pappret framför den längsta tån på bägge fötter.
- Mät avståndet med en linjal eller måttband från papperskanten där hälen var placerad till strecket vid den längsta tån.
- Addera 8-10 mm till det uppmätta avståndet på din fot.
- Med hjälp av måttabellen nedan kan du sedan se vilken storlek som passar dig.

Shimano Storleksguide