08-643 73 55      INFO@CYKELCITY.SE  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Apidura Racing Long Top Tube Pack 2l Ramväska

Få i lager

999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Apidura står för grymma och ultralätta bikepackingväskor i högsta kvalité för att hjälpa cykelentusiaster förverkliga sina drömmar stora som små. Smarta system som tar dig över en kontinent eller helt enkelt bara förenklar din vardagspendling.

Med Race Long-överrörsväskan förvarar du alltid dina snacks, värdesaker och din powerbank nära till hands. En smidig ramväska som med enkelhet öppnas med två dragkedjor. Stark konstruktion för att hålla formen och undvika risk för knäkontakt. Ramväskan passar perfekt på överröret både mot styrhuvudet eller mot sadelstolpen. Använd ensamma eller med hela serien för att fördela vikten längst med cykeln för en förbättrad körkänsla.

Racing-serien är framtagen för äventyrscyklisten med ultra-distans race i sinnet. Konstruerad med Hexalon, ett material som är specifikt framtaget för Apiduras produkter som resulterar i vattentäthet, enastående lättvikt samt bibehållande av form även när väskan är halvfylld. Race-seriens sömmar är fogade tillsammans för att försäkra att din packning håller sig torr under hela turen. Smarta ordentliga reflexdetaljer gör dig synlig långt in i natten. Kommer med klockren design som Apiduras andra serier och erbjuder smart packning i högsta kvalité för perfekt balans med små detaljer som gör skillnad.


- Volym: 2 liter
- Vikt: 210 gram
- Mått: 10 x 44 x 4.5 cm
- Reflexdetaljer
- Stabil och smidig montering med kardborrband
- Tillv artnr: TRX


Mer information

Mer information