08-643 73 55      INFO@CYKELCITY.SE  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Apidura Expedition Downtube Pack 1.5l Ramväska

I lager

749 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Apidura står för grymma och ultralätta bikepackingväskor i högsta kvalité för att hjälpa cykelentusiaster förverkliga sina drömmar stora som små. Smarta system som tar dig över en kontinent eller helt enkelt bara förenklar din vardagspendling.

Med Expedition-downtubeväskan monterar du vad du vill, vart du vill på ramen. En supersmidig vattentät väska som med säkerhet förvarar exempelvis dina tyngre föremål som verktyg, ett förstahjälpen kit eller ytterligare en vattenflaska. Se det som en extra sadelväska placerad där du inte kunnat ana en väska kunde placeras. Genialt!

Expedition-serien är framtagen för äventyrscyklisten som inte stoppas av väder och vind. Konstruerad med ett specialanpassat 3-lagers material där vattentät, lättvikt och slitstark har legat i fokus. Expedition-seriens sömmar är fogade tillsammans för att försäkra att din packning håller sig torr under hela turen. Kardborrebanden är förstärkta med slitstark nylon för att hålla väskan på plats utan att skada ramen. Kommer självklart med samma klockrena design som Apiduras andra serier som erbjuder smart packning i högsta kvalité för perfekt balans med små detaljer som gör skillnad.


- Volym: 1.5 liter
- Vikt: 80 gram
- Mått: 18-26 x 8 x 8 cm


Tillv artnr: DWM-0000-000


Mer information

Mer information