08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Apidura Racing Bolt-On Top Tube Pack 1l Ramväska

I lager

679 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Apidura står för grymma och ultralätta bikepackingväskor i högsta kvalité för att hjälpa cykelentusiaster förverkliga sina drömmar stora som små. Smarta system som tar dig över en kontinent eller helt enkelt bara förenklar din vardagspendling.

Med Race-överrörsväskan förvarar du alltid dina snacks, värdesaker och din powerbank nära till hands. En smidig ramväska som med enkelhet öppnas och hålls stängd med magnet så du kan fokusera på att trampar istället för att trixa. Stark konstruktion för att hålla formen och undvika risk för knäkontakt. Överrörsväskan fästs med två skruvar för enastående stabilitet och kräver därför att ditt överrör är kompatibelt.

Racing-serien är framtagen för äventyrscyklisten med ultra-distans race i sinnet. Konstruerad med Hexalon, ett material som är specifikt framtaget för Apiduras produkter som resulterar i vattentäthet, enastående lättvikt samt bibehållande av form även när väskan är halvfylld. Race-seriens sömmar är fogade tillsammans för att försäkra att din packning håller sig torr under hela turen. Smarta ordentliga reflexdetaljer gör dig synlig långt in i natten. Kommer med klockren design som Apiduras andra serier och erbjuder smart packning i högsta kvalité för perfekt balans med små detaljer som gör skillnad.


- Volym: 1 liter
- Vikt: 100 gram
- Mått: 10 x 23.5 x 4.5 cm
- Reflexdetaljer
- Skruvmontering på överrör


Tillv artnr: TRB-0000-000


Mer information

Mer information