Laddar...
Varumärke: ENVE

ENVE Melee Carbon Ramset Damascus

EAN -
Art Nr -
64 999,00 kr
ENVE talar för sig själv när det gäller hela deras sortiment. Det är sen gammalt. Allt från kännetecknande geniala styrstammar, unika svarande styren till kapabla hjulset älskade av proffsen som amatörcyklisten. Vi känner ändå att vi behöver understryka världsledande märkets allra senaste raket. Med karaktär av aerodynamik som ett spjut, rapp som bara den och stilren som få. ENVE Melee ramset med inkluderande ENVE SES-cockpit och sadelstolpe är starten på ditt drömmigaste cykelbygge. Här och nu.

Ramens geometri och egenskaper är optimerade för 27 till 32 mm däck. Där en hastighet på 32km/h - 48km/h har legat i fokus och format ramens aerodynamiska karaktär. Melee är designad för speed och specifikt optimerad för att sömlöst slå följe med ENVE SES-hjulsortimentet. Melee är en modern racercykel för landsväg konstruerad för att ge den prestanda som tävlingscyklister kräver. Melee presterar inom alla områden som räknas - effektiv kraftöverföring, vikt, aerodynamik och mångsidighet. För att uppnå den mångsidighet som dagens landsvägscyklister kräver, klarar Melee upp till 35 mm breda däck.

ENVE Melee rullar ner längst runwayn med still, förtroende och givetvis högsta prestandan. Ett ramset motsvarande exakt det vi kan förvänta oss av världsledande hjul-, komponent- och nu ramtillverkaren. Vid funderingar eller önskat custombygge kontakta oss på 08-6437355 eller info@cykelcity.se

- Real-World Fast aero optimization
- Optimerad rördesign för maximal aerodynamik med ENVE SES-fälgar
- Maxbredd däck 35 mm
- Kompatibla grupper: mekaniskt (endast Shimano), elektroniskt (Shimano and SRAM)
- Ramens vikt: 850 grams (56cm)
- Färg: Damascus
- Custom dekal-kit finns att beställa. Gör din Melee ännu mer unik
- Ramset inkluderar (Ram, gaffel, styrlager, sadelstolpe, styre, styrstam)


ENVE Melee Custombygge
Vi bygger gärna din drömcykel helt efter dina behov och önskemål. Elektroniska eller mekaniska växlar? Vilken utväxling passar just dig? Om du inte riktigt vet så kan vi rekommendera utifrån dina favoritrundor och dina mål.


Hör av dig till oss
Vi hjälper dig hitta rätt specifikation och pris för just din drömcykel. För en offert eller andra frågor kom in till butiken, slå en signal på 08-6437355 eller mejla oss på info@cykelcity.se