08-643 73 55      INFO@CYKELCITY.SE  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

ENVE Melee Carbon Ramset Damascus

59 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

ENVE Melee ramsetet är starten på ditt drömbygge. Välj sedan dina favorit ENVE-hjul, anpassad styrbredd på SES AR-styret, längd på den integrerade Aero-styrstammen och setback på Aero-sadelstolpen för att uppnå den perfekta sittställningen.

Geometri och egenskaper är optimerade för 27 till 32 mm däck. Melee är en modern racercykel för landsväg konstruerad för att ge den prestanda som tävlingscyklister kräver. Melee presterar inom alla områden som räknas - effektiv kraftöverföring, vikt, aerodynamik och mångsidighet. För att uppnå den mångsidighet som dagens landsvägscyklister kräver, klarar Melee upp till 35 mm breda däck.


- Real-World Fast aero optimization
- Tube shapes complement SES rim shapes
- Max Tire Clearance: 35 mm
- Frame Weight: 850 grams (56cm, Painted, No Hardware)
- Color: Damascus
- Custom decal kit (available soon)
- Ramset (Ram, gaffel, styrlager, sadelstolpe, styre, styrstam)


ENVE Melee Custombygge
Vi bygger gärna din drömcykel helt efter dina behov och önskemål. Elektroniska eller mekaniska växlar? Vilken utväxling passar just dig? Om du inte riktigt vet så kan vi rekommendera utifrån dina favoritrundor och dina mål.


Hör av dig till oss
Vi hjälper dig hitta rätt specifikation och pris för just din drömcykel. För en offert eller andra frågor kom in till butiken, slå en signal på 08-6437355 eller mejla oss på info@cykelcity.se