Laddar...
Varumärke: ENVE

ENVE Melee Ultegra Di2 12-sp Custombyggd Racercykel

EAN -
Art Nr -
99 215,00 kr

Inte köpbar i vår webshop

Denna produkt är inte köpbar online. Vissa produkter säljer vi endast i vår fysiska butik på Folkungagatan 126. Om du har några frågor, hör av dig till oss så hjälper vi dig.
ENVE talar för sig själv när det gäller hela deras sortiment. Det är sen gammalt. Allt från kännetecknande geniala styrstammar, unika svarande styren till kapabla hjulset älskade av proffsen som amatörcyklisten. Vi känner ändå att vi behöver understryka världsledande märkets allra senaste raket. Med karaktär av aerodynamik som ett spjut, rapp som bara den och stilren som få. ENVE Melee ramset med inkluderande ENVE SES-cockpit och sadelstolpe är starten på ditt drömmigaste cykelbygge. Detta custom-förslag är noga fingerplockat och skräddarsytt av oss på CykelCity. Självfallet väljer du helt och hållet vilka komponenter som passar just dig och slår följe med just ditt custombygge.

CUSTOMBYGGD CYKEL
Detta är ett förslag på ett klockrent ihop-plock som självfallet kan justeras i en riktning som speglar dig. Vi på CykelCity har lång erfarenhet av custombygge och tar till oerhörd noggrannhet vid val av ramstorlek och måttanpassade komponenter. Vilka egenskaper värdesätter du dina hjul? Föredrar du elektroniska eller mekaniska växlar? SRAM eller Shimano? Vilken utväxling optimerar din cykling och förverkligar nya äventyr? Är du osäker så kan vi rekommendera utifrån dina favoritrundor och dina mål. Vare sig det är Vätternrundan, KOM-hunt eller fikarundor på dina favoritvägar som gäller.

ENVE MELEE
Ramens geometri och egenskaper är optimerade för 27 till 32 mm däck. Där en hastighet på 32km/h - 48km/h har legat i fokus och format ramens aerodynamiska karaktär. Melee är designad för speed och specifikt optimerad för att sömlöst slå följe med ENVE SES-hjulsortimentet. Melee är en modern racercykel för landsväg konstruerad för att ge den prestanda som tävlingscyklister kräver. Melee presterar inom alla områden som räknas - effektiv kraftöverföring, vikt, aerodynamik och mångsidighet. För att uppnå den mångsidighet som dagens landsvägscyklister kräver, klarar Melee upp till 35 mm breda däck. ENVE Melee rullar ner längst runwayn med still, förtroende och givetvis högsta prestandan. Ett ramset motsvarande exakt det vi kan förvänta oss av världsledande hjul-, komponent- och nu ramtillverkaren.

- Real-World Fast aero optimization
- Optimerad rördesign för maximal aerodynamik med ENVE SES-fälgar
- Maxbredd däck 35 mm
- Kompatibla grupper: mekaniskt (endast Shimano), elektroniskt (Shimano and SRAM)
- Ramens vikt: 850 grams (56cm)
- Ramset inkluderar (Ram, gaffel, styrlager, sadelstolpe, styre, styrstam)

KOMPONENTER
Här har vi en spännande kategori som inte kan gå fel. Både Shimano och SRAM har tagit världen med storm det senaste årtiondet och levererat legendariska grupper. SRAM står för trådlösa och krispigt kvicka växlingar, genialisk utväxling, smidiga lösningar med utbytbara batterier medhavande extra i fickan eller varför inte låna den från framväxeln. Shimano bjuder på en blixtsnabb semitrådlös grupp med en otrolig ergonomi, teknologi och grym batteritid. Brinner du för en mekanisk grupp så är Shimano ett klockrent och kompatibelt val. Satellitreglage, drömhjulparet, 3D-våfflad sadel? You name it, we fix it.

HÖR AV DIG TILL OSS
Vi hjälper dig hitta rätt specifikation och pris för just din drömcykel. För en offert eller andra frågor kom in till butiken, slå en signal på 08-6437355 eller mejla oss på info@cykelcity.se


Denna specifikation är endast ett förslag, vi bygger cykeln efter ditt behov och önskemål.

Ram: ENVE M.O.D Carbon, T47 Inboard Bearing BB, ENVE Integrated IS52/IS52 Internal Drop-In headset, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc
Framgaffel: ENVE M.O.D Carbon, 12x100mm thru-axle, flat-mount disc
Växelreglage: Shimano Ultegra ST-R8170 Di2 Hydraulic
Bromsar: Shimano Ultegra Di2 Hydraulic
Bromsskivor: Shimano RT-MT800
Framväxel: Shimano Ultegra FD-R8150 Di2
Bakväxel: Shimano Ultegra RD-R8150 Di2
Kassett: Shimano Ultegra R8100 12sp
Kedja: Shimano Ultegra M8100 12sp
Vevparti: Shimano Ultegra FC-R8100
Vevlager: Ceramicspeed T47
Hjul: ENVE SES carbon eller ENVE Foundation carbon
Däck: ENVE SES Road Tire tubeless
Sadel: Specialized Power Comp
Styrstam: ENVE Aero Road carbon
Styre: ENVE SES AR Road carbon
Sadelstolpe: ENVE Melee carbon

Cykeln på bilderna har inte denna spec!

 INGÅR VID CYKELKÖP:
BIKEFIT BIKEFIT
Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador.
Läs mer >>
SERVICEGARANTI LIVSTIDS SERVICEGARANTI
Garanterar att din cykel alltid är i toppskick.
Läs mer >>
AVBETALNING AVBETALNING
Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>
FÖRMÅNSCYKEL FÖRMÅNSCYKEL
Du betalar cykeln genom avdrag på lönen under 36 månader.
Läs mer >>
 *Värdecheck ingår ej vid köp av custombyggda cyklar.