08-643 73 55      INFO@CYKELCITY.SE  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Assos Equipe RS Spring/Fall S9 Bib Cykelbyxor

2 599 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Assos Equipe RS Spring/Fall S9 bib är baserad på Assos succébyxa Equipe RS S9 men kompletterad med ett värmande material framtaget för vår och höst där temperaturen håller sig lite lägre. Passar perfekt de månader då sommarbibsen inte riktigt håller dig varm nog men när du samtidigt inte känner dig redo för vinterbyxan.
En grym kortbyxa konstruerad med Assos senaste borstade material Osmos Heavy för hög komfort, andningsförmåga samt isolation mot huden. Assos lyxar till det med vind och vattentätt material i grenen, där det verkligen behövs för att säkerställa värme för dom känsligaste kroppsdelarna.

Efter hela sex år av forskning och utveckling lanserar Assos sin S9-serie. Grunden i RS S9 byxan är mil efter mil av noggranna tester av både motionärer och proffscyklister som har bidragit till att Assos tagit steget vad gäller passform och komfort ytterligare nivåer. Paddingen i byxan har fått ett grått utseende med en mer strömlinjeformad sittyta, minskad volym och lägre vikt jämfört med sin föregångare samt bestående av ett microschock-skum. Återkommande i dessa byxor är Golden Gate-teknologin, där hela stoppningen inte är fastsydd i byxan vilket bidrar till en mer följsam pad som minskar risken för skav.

A-Lock Engineering är ett helt nytt sätt att fästa hängslena på cykelbyxorna. Denna design, där hängslena är fästa vid övergången till stoppningen, ska stabilisera och säkra att stoppningen inte rör sig när du svänger eller står upp och cyklar. För att förbättra aerodynamiken, minska vikten och öka passformen är tyget över låren sytt i endast två paneler i en så kallad butterfly design som ger 30% färre sömmar än tidigare Assos cykelbyxor. De nya ultralätta och följsamma muddarna över låret ser till att RS S9 byxan sitter på plats vid varje tramptag. De bredare hängslena avlastar axlarna effektivt och du kan köra mil efter mil utan irritation.

- Vind och vattentät vid grenen
- Golden Gate-teknologi
- Smart fästpunkt för hängslena som förbättrar byxans följsamhet, A-Lock Engineering
- Sydd i två paneler med butterfly design
- Breda hängslen för effektiv avlastning
- Borstat Osmos Heavy material