08-643 73 55      INFO@CYKELCITY.SE  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Supacaz Sticky Kush Vit Styrlinda

I lager

449 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Supacaz Super Sticky Kush är en ny styrlinda konstruerad i tre lager, ett övre lager i en avancerad tvättbar polyuretan, ett mellanlager i vibrationsabsorberande EVA och ett undre lager i patenterad silikon som håller styrlindan på plats men inte lämnar några spår efter sig när det är dags att byta.

Super Sticky Kush är stretchig och ger dig möjlighet att sträcka den olika beroende på hur tjockt du vill att resultatet ska vara men ger också cykeln lite extra stil och möjligheten att välja nästan vilken färg som helst.

Styrlindorna levereras med expanderpluggar i aluminium som ger dig ett snyggt och säkert avslut på din lindning. Super Sticky Kush är ren lyx för ditt styre.

- Olika färger
- Med vibrationsdämpande EVA
- Bra grepp även i regn
- Generösa rullar som klarar även de bredaste styrena
- Inklusive pluggar i aluminium
- 130 g

Supacaz är en nykomling när det kommer till styrlindor och grepp men det lilla företaget i Californien har snabbt lyckats skapa sig ett namn på den stora scenen med namn som Cavendish och Sagan i listan över sponsrade cyklister. Men ett par kända namn gör inte en produkt, och som tur är har Supacaz en hel linje med styrlindor och grepp som talar för sig själva.

Mer information

Mer information