Laddar...
Varumärke: SPECIALIZED

Specialized S-Works Torch Wide Racer Cykelskor Svart

EAN -
Art Nr -
4 699,00 kr
Specialized's 8th generation S-Works sko har höjt ribban ytterligare och överlägset visat vart klackarna ska stå. Nyutvecklad från grunden och förfinad i detaljerna presenterar Specialized deras premiumsko S-Works Torch.

Konstruktionen av skons kolfibersula behåller sin styva och kraftfördelande karaktär den är känd för. Här har Specialized genom deras Retül body-analys och bikefit-program lyssnat till feedback och skapat en aningen bredare sko för att möta majoriteten av världens cyklisters avtryck. Sulans nya konstruktion skalar av hela 20g från sin föregångare och förser därigenom med en ännu effektivare och omedelbar kraftöverföring. Hälkappan har även avancerats genom dess asymmetriska design för maximal styvhet, kraftöverföring och komfort. Ovandelen bjuder på förträfflig passform genom dess noga omplacerade Boaspännen. Här omfamnar Boa med perfekt struktur för högsta precision samt eliminering av oönskade tryck och inklämningar. En genial förbättring som till och med garanterar högsta prestanda utan hjälp av framfotens försäkrande kardborreband från tidigare generationen. Stilrent, aerodynamiskt och högt funktionellt. Klockrent helt enkelt.

Givetvis behåller skon avgörande detaljer och egenskaper som exempelvis Specialized egenutvecklade Boaspänne i CNC-fräst aluminium. Stilrent, oerhört stryktåligt och ytterst hanterbara även med svettiga eller solkrämiga fingrar. Specialized S-Works skor har alltid varit kända för att vara bland de allra styvaste på marknaden och denna generation är inget undantag. Bestående av Fact Powerline Carbon som står för enastående styvhet uppmätt till 15 på en 15 gradig skala. Premiumskon med extra allt i ett snyggt, genialt och effektivt utförande.

Metalldelarna i infästningen för klossen är i titan, precis som det ska vara på ett par toppskor. Skorna är uppbyggda kring Specializeds Body Geometry-koncept som är en biomekanisk anpassning av cykelprodukter för att vara snällare mot din kropp. I ett par skor är Body Geometry en korrigering av fotens vinkel under belastning, du som cyklist får lättare att trampa rakt upp och ner och dina knän håller bättre.


- Extra bred modell
- Stiffness index 15
- Boa S3 spännen i fräst aluminium, livstidsgaranti
- Klossens infästning är i titan
- Padlock system i hälen för bättre passform
- Trepunkts infästning för klossen
- BodyGeometry
- 204g i storlek 42
- SvartStorleksguide
- Placera ett tomt A4 papper med kortsidan mot en vägg.
- Ställ foten på pappret med hälen mot väggen.
- Ta fram en penna och dra ett rakt streck med linjal på pappret framför den längsta tån på bägge fötter.
- Mät avståndet med en linjal eller måttband från papperskanten där hälen var placerad till strecket vid den längsta tån.
- Addera 8-10 mm till det uppmätta avståndet på din fot.
- Med hjälp av måttabellen nedan kan du sedan se vilken storlek som passar dig.


Specialized Storleksguide