Laddar...
Varumärke: SPECIALIZED

Specialized Romin EVO Expert Gel Sadel Svart

EAN -
Art Nr -
1 729,00 kr
Att Specialized är duktiga på sadlar råder det inget tvivel om, men det finns många som gärna argumenterar för att dom är tveklöst bäst. Romin Evo har blivit en riktig storsäljare och har med sin S-formade kontur gett cyklister på alla nivåer både mer kraft i pedalerna och otrolig komfort. Anledningen till denna något annorlunda form är att man vill lätta trycket med en nerböjd nos, och samtidigt stödja sittbenen i en aggressiv och framåtlutad position. Och det fungerar oerhört bra.

Romin Evo har en mer accentuerad kontur än Romin, och har snabbt blivit en favorit hos många. Om du har en aggressiv position på cykeln och vill ha en sadel som både är skön och ger dig bättre prestanda så kan vi tipsa dig att titta lite extra på Romin Evo.

Romin Evo Expert har gelinlägg för att ge dig den högsta nivån av komfort som man kan hitta och rails i ihålig titan. Detta ger dig en lätt och skön sadel till ett oslagbart pris!

- För en aggressiv sittställning
- Titan rails
- 143 mm / 269 g
- 155 mm / 277 g
- 168 mm / 281 g
- Svart


Specialized Body Geometry
Idag har många tillverkare ett eget system för att assistera cyklister i deras jakt på en passande sadel, och Specialized är inget undantag. Men istället för att koncentrera sig på sadlar, har Specialized skapat ett helt ecosystem av produkter som är framtagna för att öka kraft, förebygga skador, förbättra uthållighet och maximera komfort.

Systemet kallas Body Geometry och omger alla produkter som rör en cyklists kontaktpunkter med cykeln - sadel, skor, handskar och byxor.

Body Geometry är vetenskapligt framtagen med modern forskning och resultatet är en serie produkter som erbjuder enormt hög kvalitet som både löser problem med bristande komfort och samtidigt ser till att göra dig snabbare, starkare och uthålligare.

Om du är en ambitiös cyklist så gör du klokt i att kika efter den lilla BG-loggan som sitter på alla dessa produkter.