Laddar...
Varumärke: SPECIALIZED

Specialized Renegade T7 2Bliss 29x2.35 MTB Cykeldäck

EAN 888818798612
Art Nr 00122-6103
Stock status
I lager
459,00 kr
Specialized Renegade är svaret för riktigt snabba och torrare långlopp. Med minimalt rullmotstånd och vikt i världsklass erbjuder Renegade exceptionell fart åt alla som föredrar att köra snabba stigar med hårdpackad terräng. Det noga genomtänkta mönstret ger exakt lagom med grepp i kurvor för att bibehålla fart och momentum. Försedd med Specializeds Gripton® T7-gummiblandning som står för en perfekt balans mellan grepp och slitstyrka. Givetvis tubeless ready för bästa däckkaraktär genom lägre lufttryck utan att riskera genomslagspunktering.


- 60 tpi
- Gripton® T7
- Tubeless (2bliss Ready)
- Vikbart
- 29x2.35
- Vikt: 645 gram


För att tydliggöra vad de olika beteckningarna innebär kommer här en snabbguide på Specialized-däcken:

S-WORKS
- Specializeds lättaste stomme för absolut lägsta vikt och rullmotstånd. Bestående av 120 TPI för oslagbar följsamhet och känsla. Det ultimata lättviktsdäcket för racing.

CONTROL
- Control erbjuds i samma utförande som S-Works men med 60 TPI. Därav en något tjockare stomme som resulterar i ett högt presterande lättviktsdäck med extra skydd mot skärsår.

GRID
- En stomme för lite tuffare terräng. Om du värdesätter ett bättre punkteringsskydd (ca:30% ökat skydd mot skärsår gentemot Control) alternativt om du föredrar en stabilare stomme för att kunna pressa däcket hårdare i kurvorna.

GRID TRAIL
- Grid Trail-stommen är styv för bästa kontroll vid lågt däcktryck samt medför ett ytterligare förstärkt punkteringsskydd. Perfekt för aggressiva stigar då däcket erbjuder 15% bättre skydd mot snake bite och hela 30% bättre punkteringsskydd gentemot GRID.

GRID GRAVITY
- Däcket framtaget för enduro och downhill. Med dubbla lager cord tillsammans med ett extra lager gummi längst sidoväggarna får du ett däck med extremt bra punkteringsskydd och stabilitet samtidigt som du bibehåller nästintill samma rullegenskaper som Grid Trail.

GRIPTON T5/T7/T9
- Gripton står för Specializeds egna gummiblandning. Ett grymt recept optimerat för lågt rullmotstånd, högt mekaniskt grepp och för att filtrera bort vibrationer och ojämnheter. För att anpassa däcket ytterligare och skräddarsy dess egenskaper erbjuder Specialized Gripton T5, T7 eller T9. T5 är den hårdaste gummiblandningen med absolut snabbast rull medan T7 är en balanserad blandning för dig som prioriterar grymt fäste men med lite bättre slitstyrka. T9 är den absolut mjukaste blandningen och ger ett extremt bra grepp i alla situationer och temperaturer.