Laddar...
Varumärke: SPECIALIZED

Specialized Power Expert Mirror Sadel

EAN -
Art Nr -
2 299,00 kr
Specialized tar till en helt ny nivå genom Power Expert Mirror-sadeln som bjuder på en klockren kombination mellan deras 3D-printade teknologi och deras sedan länge väl omtyckta Powersadel. Uppbyggd med en stoppning i 3D-printat struktur, liknande en vaxkaka av flytande polymer, omgiven av en traditionell ovandel för grepp, stryktålighet och komfort. Resultatet pekar på en riktigt bekväm sadel som effetkivt fördelar trycket och verkligen erbjuder oslagbar komfort i alla lägen.

Body Geometry utskärning tillsammans med rätt bredd (143mm eller 155mm) ser till att du får maximal komfort i alla lägen. Rätt bredd och utskärning borgar för att blodflödet inte stryps och man slipper domningar i alla positioner på cykeln. Power Pro Mirror är en herr- och damsadel för den som inte vill kompromissa med vikt och funktion. Kompatibel med Specializeds egna SWAT-system som tillåter smidig montering av exempelvis extraslang, kolsyrepatron eller ett multiverktyg.


- Specialized Power Expert Mirror sadel
- Mirror-teknologi
- För en aggressiv sittställning
- Body Geometry
- Titanium rails
- SWAT kompatibel
- Dam/Herr
- Svart
- 130mm - 210g
- 143mm - 214g
- 155mm - 225g
- 168mm - 227g


Specialized Body Geometry
Specialized har tagit fram ett brett sortiment av produkter specifikt framtagna för att öka kraft, förebygga skador, förbättra uthållighet och maximera komfort. Dessa produkter är märkta med Body Geometry och rör cyklistens samtliga kontaktpunkter - sadel, skor, handskar och byxor. Specialized Body Geometry är vetenskapligt framtagen genom modern forskning och speglar otroliga resultat och vinnande koncept genom både dess produkter och Retül Bikefit-program.