08-643 73 55      INFO@CYKELCITY.SE  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Specialized Phenom Comp MTB Sadel

1 319 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Phenom Comp är en mountainbikesadel för dig som söker en minimalistisk sadel som har riktigt bra komfort. Med en ny ovandel för 2016 så har man gjort formen något mer kruvig för att förbättra komfort och stöd, men har också skapat friktionslösa zoner fram och bak vilket ser till att benen går fritt och man lätt kan röra sig på och runt sadeln utan att fastna i den.

Den stängda bakdelen är en välkommen detalj för cyklister som kör i baggies och som annars brukar vara väldigt benägna att fastna i delade sadlar.

Skalet på sadeln är kolfiberförstäkt vilket ger dig en styv och effektiv plattform att sitta på. Phenom Comp är långt ifrån vår dyraste sadel, men ger otrolig prestanda för sin prislapp.

- För upprätt sittställning
- CroMo rails
- Svart
- 143mm / 254 g
- 155 mm / 260 g

Specialized Body Geometry
Idag har många tillverkare ett eget system för att assistera cyklister i deras jakt på en passande sadel, och Specialized är inget undantag. Men istället för att koncentrera sig på sadlar, har Specialized skapat ett helt ecosystem av produkter som är framtagna för att öka kraft, förebygga skador, förbättra uthållighet och maximera komfort.

Systemet kallas Body Geometry och omger alla produkter som rör en cyklists kontaktpunkter med cykeln - sadel, skor, handskar och byxor.

Body Geometry är vetenskapligt framtagen med modern forskning och resultatet är en serie produkter som erbjuder enormt hög kvalitet som både löser problem med bristande komfort och samtidigt ser till att göra dig snabbare, starkare och uthålligare.

Om du är en ambitiös cyklist så gör du klokt i att kika efter den lilla BG-loggan som sitter på alla dessa produkter.