08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Shimano SH-MW701 Cykelskor MTB Vinterskor

2 399 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Att cykla i snålblåst och minusgrader kan vara riktigt bitigt. Speciellt för utsatta kroppsdelar som händer och fötter. Med Shimanos SH-MW701 blir vintercyklingen behagligare. Denna modell är en uppdatering av den populära SH-MW700. Den lite högre neoprenmudden runt vristen och ett lager Gore-Tex skyddar foten mot väta. För optimal passform har skon ett BOA-spänne som gör att du kan justera passformen det där lilla extra. Yttersulan i gummi är utvecklad i grovmönstrat Michelin gummi och mellansulan är förstärkt med polyamid. Reflexdetaljer runt om för ökad synlighet och en innersula i fleece bidrar till att fötterna håller sig varma även på längre vinterpass. Extra rymlig för att du ska få plats med tjockare strumpor. Shimano SH-MW701 är den perfekta skon för svenska vintercyklister. Det bästa tips vi kan ge till alla som cyklar hela vintern är att inte frysa, det gör ont och är obehagligt, cykla ska vara kul! Med denna sko på fötterna är det möjligt att vinterträna utan att frysa.

Shimano har tillverkat och sålt cykelskor i över 25 år. Företaget var också först att utveckla ett pedal- och skosystem som gick att gå i. Kvalitetsskor med bra passform, ett stort distributionsnät av reservdelar om olyckan skulle vara framme och ett spänne behöver bytas ut. Många modeller finns dessutom i en bredare version. Välj Shimano och dina fötter kommer att tacka dig.Storleksguide
- Placera ett tomt A4 papper med kortsidan mot en vägg.
- Ställ foten på pappret med hälen mot väggen.
- Ta fram en penna och dra ett rakt streck med linjal på pappret framför den längsta tån på bägge fötter.
- Mät avståndet med en linjal eller måttband från papperskanten där hälen var placerad till strecket vid den längsta tån.
- Addera 8-10 mm till det uppmätta avståndet på din fot.
- Med hjälp av måttabellen nedan kan du sedan se vilken storlek som passar dig.

 


Shimano Storleksguide