08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Shimano 105 R7000 STI Växelreglage

Få i lager

2 549 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Trots att dom ser ungefär ut som helt vanliga växelreglage så har en rad förändringar inneburit en helt ny upplevelse när det kommer till växlingar.

Shimano använder samma design som på Ultegra R8000 reglagen vilket gör att 105 R7000 relagen blir mindre och smidigare i handen och enklare att greppa när det är fuktigt i luften. Man har även en justeringsskruv där man kan anpassa reglaget för sin handstorlek med upp till 10mm inåt vilket är en rejäl bonus för cyklister med små händer. När det kommer till växlingen gör dragningen på vajern i reglaget att det krävs betydligt mindre kraft att växla. Faktiskt upp mot 20%. Skillnaden är mycket kännbar, och om du någon gång har känt på reglage som kan kännas lite tröga i växlingen, är det här precis tvärt om. Känslan är nästan friktionsfri, och det är en magisk upplevelse!

- 10mm reachjustering
- 502 gram
- 2x11
- Intern vajerdragning
- Par (höger och vänster)


Shimano 105
Den japanske komponentjätten Shimano har under många år hållit sig på toppen av pyramiden genom att gång på gång överträffa sig själva när det gäller funktion, precision och hållbarhet.

Shimano har en hel flotta med sponsrade proffsstall som testar och utvärderar deras kommande komponenter, och ny teknik från värsting gruppen Dura Ace klättrar hela tiden ner i ledet. 105 7000, som nu för tiden är 11-delad precis som storebröderna Ultegra och Dura Ace har ärvt mer teknologi än någonsin.

För att vara en mellan prisgrupp kan vi med säkerhet lova att du aldrig har sett så här fina komponenter till bättre pris. Shimano 105 är kanske inte det lyxigaste alternativet, men förutom lite exklusiv finish, och några extra gram jämfört med Ultegra eller Dura Ace, så är det en grupp som inte ens tävlingscyklisten kan klaga på.

Mer information

Mer information