08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Shimano 105 R7000 Bakväxel

629 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Den nya bakväxeln i 105 serien har nu hämtat ännu mer inspiration från storebror Dura-Ace! Med en helt ny fjädermekanism och ännu bättre justeringsmöjligheter levereras perfekta växlingar.

Bakväxeln kommer i både short cage och long cage alternativ för att du ska kunna använda kassetter som är upp till 34T stora - ett måste för långa klättringar!

Short cage
- 30T största drev bak
- 35T total kapacitet
- 16T kapacitet fram
- 225 gram

Medium cage
- 34T största drev bak
- 33T total kapacitet
- 16T kapacitet fram
- 232 gram

Shimano 105
Den japanske komponentjätten Shimano har under många år hållit sig på toppen av pyramiden genom att gång på gång överträffa sig själva när det gäller funktion, precision och hållbarhet.

Shimano har en hel flotta med sponsrade proffsstall som testar och utvärderar deras kommande komponenter, och ny teknik från värstinggruppen Dura Ace klättrar hela tiden ner i ledet.

För att vara en mellanprisgrupp kan vi med säkerhet lova att du aldrig har sett såhär fina komponenter till bättre pris. Shimano 105 är kanske inte det lyxigaste alternativet, men förutom lite exklusiv finish, och några extra gram jämfört med Ultegra eller Dura Ace, så är det en grupp som inte ens tävlingscyklisten kan klaga på.