Laddar...
Varumärke: APIDURA

Apidura Backcountry Accessory Pocket 4l Styrväska

EAN 5060422140727
Art Nr BBF-0000-000
Stock status
Finns få i lager
829,00 kr
Apidura står för grymma och ultralätta bikepackingväskor i högsta kvalité för att hjälpa cykelentusiaster förverkliga sina drömmar stora som små. Smarta system som tar dig över en kontinent eller helt enkelt bara förenklar din vardagspendling.

Med Backcountry-Accessory Pocket kan du smidigt utöka din styrväskas volym med 4.5 liter. Extrafickan fästs med tre spännen ovanpå din nuvarande Apidura-styrväska och möjliggör smart förvaring som med enkelhet nås medan cykeln är i rull. En lättillgänglig ficka med kardborreförslutning perfekt för snacks, en varmare jacka eller en kamera. Reflexdetaljer och lampfäste för visibilitet när mörkret faller.

Backcountry serien består av ett vattentätt material som är lätt, slitstark och bibehåller sin form användning efter användning. Kardborrebanden är förstärkta med slitstark nylon för att hålla väskan på plats utan att skada ramen. Det vattentäta materialet håller din packning torr och denna generation av Backcountry-produkter erbjuder även vattentäta sömmar. Allt detta utan ökad vikt. Oerhört slitstark, klockren funktion, lättvikt i världsklass samt detaljer som gör skillnad. Det blir inte bättre än Apidura.


- Volym: 4.5 liter
- Vikt: 155 gram
- Mått: 28 x 21 x 8 cm (se även bilden ovan)
- Reflexdetaljer samt lampfäste
- Vattentät

OBS. Apidura Accessory Pocket fästs i Apiduras styrväska och kan inte monteras direkt på styret.