08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Apidura Backcountry Food Pouch 1.2l Plus

I lager

529 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Med Apiduras smidiga Food Pouch Plus behöver du inte sträcka dig långt för att nå snacks, solglasögon, handskar eller en extra flaska. Food Pouchen öppnas och stängs enkelt med ena handen så dess innehåll håller sig i säkerhet om underlaget stökar till sig. Perfekt förvaring av föremål som frekvent kommer till användning under turen. Plus-modellen är omgiven av ett nät där bland annat skräp eller en gel smidigt kan ta plats.

Backcountry serien består av ett vattentätt material som är lätt, slitstark och bibehåller sin form användning efter användning. Kardborrebanden är förstärkta med slitstark nylon för att hålla väskan på plats utan att skada ramen. Materialet är vattentätt men det kan leta sig in ett par droppar via sömmarna vid ösregn. Vid sådana förhållanden rekommenderar vi att känslig utrustning och elektronik placeras i vattentät påse eller hänvisar till Apiduras Expedition-serie som är 100% vattentät.

Apidura står för grymma och ultralätta bikepackingväskor i högsta kvalité för att hjälpa cykelentusiaster förverkliga sina drömmar stora som små. Smarta system som tar dig över en kontinent eller helt enkelt bara förenklar din vardagspendling.


- Volym: 1.2 liter
- Vikt: 80 gram
- Mått: 19 x 10 x 9 cm


Tillv artnr: ABZ-0000-000


Mer information

Mer information