08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

LOOK KEO Classic 3 Pedal

Få i lager

629 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Look var de som uppfann den här typen av pedaler och här levererar dom instegspedaler för dig som kör racercykel. Stabil och bred plattform ger bra kraft och högkvalitativa lager ger låg friktion och lång hållbarhet. Stommen är tillverkad i kompositplast och axeln i stål. Vikt ca 348 g med klossar och skruvar. En riktigt prisvärd racerpedal med hög kvalitet.

- Kompositstomme
- Stålaxel
- Stack height 15,7 mm
- Grå Keoklossar med 4,5 graders rörlighet
- Vikt ca 348 g med klossar och skruvar

TIPS:

PEDALMONTERING
Kom ihåg att alltid fetta in pedalgängorna med fett innan de monteras på vevarmen. Eftersom pedalaxeln är av stål och vevarmen av aluminium blir det näst intill omöjligt att få av pedalerna efter några år om man glömt fettet. Om pedalaxeln är av titan så använd med fördel kopparpasta istället. Kom ihåg att vänster pedal är gängad moturs och höger pedal är gängad medurs.

PEDALKLOSSENS PLACERING
Klossens placering under foten är viktig för hur du kommer att prestera på cykeln. Ergonomi och kraftöverföring påverkas av dess position. Därför är det viktigt med en bra grundinställning av klossen. Detta hjälper vi till med och dessutom ger vi tips om hur du kan finjustera klossens position. Sedan är det bara ut och cykla och göra finjusteringar vid behov. Kom in i butiken eller slå en signal om du har frågor.

Mer information

Mer information