08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

LOOK KEO 2 Max Pedal Svart

I lager

999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Stomme i kolfiber och en bred anläggningsyta ger en pedal med förbättrad kraftöverföring. Jämfört med sin föregångare ger den bredare anläggningsytan, en ökning med 25 %, på Look Keo 2 Max en ökad stabilitet för foten. Look har också förbättrat pedalens lager vilket ger minskad friktion och en förbättrad hållbarhet. För att justera motståndet vid i och ur klick av pedalen används en insexnyckel. Vikt, 328 g/paret med klossar och skruvar.

TIPS:

PEDALMONTERING
Kom ihåg att alltid fetta in pedalgängorna med fett innan de monteras på vevarmen. Eftersom pedalaxeln är av stål och vevarmen av aluminium blir det näst intill omöjligt att få av pedalerna efter några år om man glömt fettet. Om pedalaxeln är av titan så använd med fördel kopparpasta istället. Kom ihåg att vänster pedal är gängad moturs och höger pedal är gängad medurs.

PEDALKLOSSENS PLACERING
Klossens placering under foten är viktig för hur du kommer att prestera på cykeln. Ergonomi och kraftöverföring påverkas av dess position. Därför är det viktigt med en bra grundinställning av klossen. Detta hjälper vi till med och dessutom ger vi tips om hur du kan finjustera klossens position. Sedan är det bara ut och cykla och göra finjusteringar vid behov. Kom in i butiken eller slå en signal om du har frågor.

Mer information

Mer information