Laddar...
Varumärke: SHIMANO

Shimano 105 R7000 Framväxel

EAN 4524667896609
Art Nr IFDR7000FL
Stock status
Finns få i lager
479,00 kr
Den japanske komponentjätten Shimano har under många år hållit sig på toppen av pyramiden genom att gång på gång överträffa sig själva när det gäller funktion, precision och hållbarhet. Under föregående säsong gjordes uppdateringar på både Dura-Ace och Ultegra. Här kommer de med en nylansering på 105 gruppen.

Den nya 105 framväxeln har fått karaktärsdrag av både Ultegra och Dura-Ace. Genom att Shimano kortat ner armen på växeln slipper man skrapet från växelvajern mot ramen eller bakdäcket. Den nya geometrin ger en växel som klarar av större utväxling utan försämrad prestanda. Geometrin ger också en förbättrad ergonomi för händerna då den ger en mjukare växling I ytterlägen. Vidare gör den nya designen att framväxeln är lättare att montera än sin föregångare och inga specialverktyg krävs.

- Klarar klinga mellan 46-53t
- 95 gram
- Endast för lött fäste

För att vara en mellanprisgrupp kan vi med säkerhet lova att du aldrig har sett så här fina komponenter till bättre pris. Shimano 105 är kanske inte det lyxigaste alternativet, men förutom lite exklusiv finish, och några extra gram jämfört med Ultegra eller Dura-Ace, så är det en grupp som inte ens tävlingscyklisten kan klaga på.