Laddar...
Varumärke: GRIPGRAB

GripGrab Benvärmare Aquarepel II

EAN -
Art Nr -
649,00 kr
GripGrab AquaRepel II vattenavstötande benvärmare ger skydd mot väder och vind på en helt ny nivå. De har en konstruktion i tre lager: ett 100 % vattentätt och vindtätt membran som andas, inbyggt i själva tyget, skyddar smalbenen i det allra värsta vintervädret.

Softshell-tyget i tre lager, med ett inbyggt vattentätt och vindtätt membran, används på nedre delen av benvärmarna. Detta skyddande tyg med fyrvägsstretch skapar en omslutande sköld mot regn och hjulstänk; en sammanfogad söm har använts i stället för en vanlig sydd söm, eftersom den skapar en 100 % vattentät skarv i materialet, vilket fulländar skyddet.

En sömlös kant vid benslutet av värmarna fulländar denna version 2.0 med hög stretchfaktor. Detta innebär att tyget här är mer stretchigt än en sydd mudd vilket gör värmarna lättare att klä på och av, och bära över skaftet på vattentäta skoöverdrag för att förhindra att vatten tränger in.

På partier utan det vattentäta membrantyget, som till exempel på baksidan av övre benet, sitter ett mjukt borstat tyg som ger ännu mer isolering och ytterligare kroppsanpassad stretch. En PFC-fri Durable Water Repellent (DWR) behandling har applicerats på alla tyger, så att de effektivt kan skaka av sig duggregn och stänk.

Elastiska silikongrepp runt benvärmarnas övre kant håller allt säkert på plats, oavsett hur hårt du jobbar.

Totalt 85 % av tygfibrerna som använts i konstruktionen av benvärmarna är av återvunnet material.

Skyddande, smidiga och med en passform som känns som ett andra skinn. Version 2.0 av GripGrab AquaRepel-benvärmarna har optimerats för enastående komfort även under de allra tuffaste väderförhållandena. Kombinera dessa väderbeständiga värmare med GripGrab AquaRepel-bibshorts, så får du ett mångsidigt kit för alla årstider. Du kommer hålla dig varm och komfortabel i de allra blötaste förhållandena.

- Vattentäta och andningsbara frontpaneler
- Vattentäta förformade sömmar på smalbenet
- Mycket hög stretch
- Isolerande fleece på insidan
- Kant med säkert silikongrepp