Laddar...
Varumärke: GRIPGRAB

GripGrab Armvärmare Aquarepel II

EAN -
Art Nr -
499,00 kr
GripGrab AquaRepel II vattentåliga armvärmare ger armarna skydd mot väder och vind på en helt ny nivå. Frontpanelerna har en konstruktion i tre lager: med ett 100 % vattentätt och vindtätt membran som andas för att skydda armarna mot oväder.

Det skyddande tyget i tre lager har fyrvägsstretch för att ge en tight och bekväm passform. Passformen förbättras ytterligare av anatomiskt formade sömmar runt armbågen och ett elastiskt silikongrepp runt övre kanten för att hålla allt säkert på plats.

På armvärmarnas bakre paneler används ett mjukt fleece-material för maximal smidighet och bättre isolering. En PFC-fri Durable Water Repellent (DWR) behandling har applicerats på alla tyger, så att de effektivt kan skaka av sig duggregn och stänk.

Totalt 85 % av tygfibrerna som använts i konstruktionen av armvärmarna är av återvunnet material.

Skyddande, smidiga och med en passform som känns som ett andra skinn. Version 2.0 av GripGrab AquaRepel-armvärmarna har optimerats för enastående komfort även under de allra tuffaste väderförhållandena. Kombinera dessa väderbeständiga armvärmare med en vattenavstötande kortärmad cykeltröja, så får du ett mångsidigt kit för alla årstider.

- Vattentäta och andningsbara frontpaneler
- Mycket stretchiga
- Isolerande fleece på insidan
- Vattentät sömkonstruktion
- Kant med säkert silikongrepp