08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Fizik Terra Argo X5 Sadel

1 049 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Fizik Terra Argo är en gravelsadel med kort nos och platt profil för ökad stabilitet. Den stora cut-outen gör det lättare att hitta en bra position på cykeln samtidigt som du har bibehållet blodflöde i underlivet i alla situationer. På Terra Argo har Fizik valt att täcka cut-outen för att ge bättre komfort samt skydd vid dåligt väder. Fizik har gett Terra Argo en mjukare stomme för optimal vibrationsdämpning i kombination med deras closed-loop Mobius sadelräls för grym följsamhet.
Terra Argo har Fizik type 2 foam som är något tjockare och har högre densitet för ökad komfort och avlastning av ischiasnerven. Den tjockare paddingen passar perfekt för dig som sitter mer upprätt eller om du blir öm i sittbenen vid längre pass.


- Två bredder (150-160mm)
- Vikt: 250/257 gram
- WingFlex
- X5 kolfiberförstärkt stomme med S-alloy räls


Fizik
Om någon nämner Fizik så är det första vi tänker på Italiensk design, grym kvalitet och finish i världsklass. Sedan starten 1996 har oräkneligt många cykeltävlingar och mästerskap vunnits med Fizik komponenter. Fi zi:k är fonetisk skrift för Physique, alltså fysik. Namnet kommer ur Fiziks mål att tillverka världens bästa komponenter för cyklisten kontaktpunkter mot cykel. T.ex sadlar, styrlindor, styren och skor.