08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

ENVE SES Road Tire Tubeless 700x29 Tanwall Cykeldäck Racer

I lager

899 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

ENVE har alltid satt ribban högt med deras enastående produkter däribland hjul, sadelstolpar, styren mm. Nu är det äntligen dags för det omtalade märket att återigen imponera och den här gången med ett par raketer till landsvägsdäck. ENVEs racerdäck bjuder på förträffliga egenskaper när det gäller aerodynamik, punkteringsskydd, minimalt rullmotstånd, känsla, vikt och hantering. Allt som är avgörande när man väljer däck till sin cykel. ENVE påstår till och med att dessa däck gör ditt aerohjulpar ännu mer aerodynamiskt oberoende på märke.

ENVE har sedan en lång tid tillbaka producerat aerodynamiska fälgar i världsklass och har nu kommit fram till slutsatsen att ta total kontroll över de roterande runda. De hävdar att alltför ofta maximeras inte den potentiella aerodynamiken av deras fantastiska hjulpar genom konkurrenternas däck. ENVE menar att man nu kan gå "all in" med komplett hjulpar samt däck från världsledande märket. Givetvis är däcken tubeless ready och passar även perfekt på hookless-fälgar. Erbjuds i olika bredder för bästa prestation på just ditt hjulpar samt den absoluta känslan du är ute efter.


- 700x29
- Tanwall
- Tubeless ready, hookless-kompatibel
- Vectran punkteringsskydd
- 275 gram


ENVE
När det kommer till märken är det vissa som har "det" och ENVE är utan tvekan en av dem. ENVE är ett företag som inte väntar på att ny teknik ska utvecklas, utan är en innovatör som är först med det nya och sätter ribban högt för resterande. Oavsett om det gäller styren, styrstammar, sadelstolpar eller fälgar. ENVE är i högsta grad synonymt med kvalitet och innovationsteknik.

Mer information

Mer information