08-643 73 55      INFO@CYKELCITY.SE  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

ENVE Road Stem Carbon Styrstam

3 299 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Vackert lätt och mer än tillräckligt styv. Så beskriver ENVE sin riktigt fina styrstam i kolfiber. Kombinera med ett styre från ENVE och du får en magisk cockpit med fina köregenskaper. Passar för landsväg, gravel och cyclocross.

- Kolfiber med titanskruvar
- 80-130 mm
- ± 6 °
- 124 g (100 mm)
- 31.8 mm
- 41 mm stack
- Svart


ENVE
När det kommer till märken är det vissa som har "det" och ENVE är utan tvekan en av dem. ENVE är ett företag som inte väntar på att ny teknik ska utvecklas, utan är en innovatör som är först med det nya och sätter ribban högt för resterande. Oavsett om det gäller styren, styrstammar, sadelstolpar eller fälgar. ENVE är i högsta grad synonymt med kvalitet och innovationsteknik.

GARANTI OCH OLYCKSSKYDD
ENVE tar hand om sina kunder. ENVEs produkter är tillverkade för att vara de bästa, lättaste och starkaste cykeldelarna på marknaden. Men olyckor inträffar dessvärre. Oavsett om du kraschar eller om du kör in i garaget med cykeln på taket så ersätter ENVE sina produkter utan frågor. Detta tillsammans med 5 års garanti mot tillverkningsfel gör att du tryggt kan köpa både styre och hjulpar. Välkommen i ENVE familjen! Läs mer här: ENVEs garantier