08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

ENVE Carbon 2Bolt 27,2mm 0mm Setback 400mm Sadelstolpe

På väg in

3 199 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

ENVE Seatpost 2bolt med setback 0mm. Troligtvis den vackraste sadelstolpen på marknaden. Gjuten i ett helt stycke i uni-directional kolfiber gör den lätt, följsam, mycket stark och hållbar. Passar på så väl stigen som asfalten. En unik 2-bultsklamma som effektivt håller din sadel på plats och gör det väldigt enkelt att finjustera sadelns position. Passar sadlar med kolfiberräls (7x9mm) och runda (7mm).

- Kolfiber
- 27,2 mm
- 400 mm
- 0 mm setback
- Di2 förberedd
- 204 g (27,2 mm)
- Svart/svart


ENVE
När det kommer till märken är det vissa som har "det" och ENVE är utan tvekan en av dem. ENVE är ett företag som inte väntar på att ny teknik ska utvecklas, utan är en innovatör som är först med det nya och sätter ribban högt för resterande. Oavsett om det gäller styren, styrstammar, sadelstolpar eller fälgar. ENVE är i högsta grad synonymt med kvalitet och innovationsteknik.

GARANTI OCH OLYCKSSKYDD
ENVE tar hand om sina kunder. ENVEs produkter är tillverkade för att vara de bästa, lättaste och starkaste cykeldelarna på marknaden. Men olyckor inträffar dessvärre. Oavsett om du kraschar eller om du kör in i garaget med cykeln på taket så ersätter ENVE sina produkter utan frågor. Detta tillsammans med 5 års garanti mot tillverkningsfel gör att du tryggt kan köpa både styre och hjulpar. Välkommen i ENVE familjen! Läs mer här: ENVEs garantier


Mer information

Mer information