Laddar...
Varumärke: MAURTEN

Maurten Drink Mix 320 Single Serve Sportdryck

EAN 7350008410091
Art Nr -
Stock status
I lager
39,00 kr
Världens mest kolhydratrika sportdryck har under den senaste tiden tagit löparvärlden med storm och varit en av faktorerna till att löpare som Mo Farah och Kenenisa Bekele kunnat prestera rekordtider på diverse olika distanser. Maurten samarbetar även med cykel-proffslag i World Tour för att kunna erbjuda cyklister den bästa tänkbara energin.

Det som är unikt med Maurtens Drink Mix är att den är en av världens första Hydrogel sportdrycker. Idrottare har alltid kämpat för att fylla på energi. Våra magar klarar vanligtvis inte för hög koncentration av kolhydrater. Tills nu. Genom att utnyttja hydrogeltekniken har Maurten utvecklat kolhydratdrycker som våra magar kan tolerera. Drink Mix 320 är byggt på hydrogelteknik. När den är blandad med vatten har du en flytande kolhydratdryck som innehåller en hög koncentration av maltodextrin och fruktos. Sportdrycken omvandlas omedelbart till hydrogel i och med surheten i magen. Hydrogelen möjliggör en smidig transport av drycken genom magen till tarmen där vattnet, saltet och kolhydraterna absorberas.

Baserad på fem ingredienser:
Maltodextrin
Fructose
Pectin
Sodium alginate
Sodium chloride

Användning:
Blanda innehållet i varje påse med 500 ml vatten och skaka väl tills det är löst. Var noggrann, funktionen beror på detta förhållande. Blandningen är utformad att blandas med vatten med <40 mg / L kalciumhalt. Högre nivåer kan påverka hur det är upplöst. Konsumera sportdrycken strax före eller under aktiviteten.

Mängden energi:
Studier har visat att våra kroppar kan utnyttja upp till 90 gram kolhydrater per timme. En påse med 320 Drink Mix blandad med 500 ml vatten - innehåller 80 gram kolhydrater.

Näringsinnehåll:
PER 100 G / PORTION (80 G)

Energi
1683 kJ, 400 kcal /
1343 kJ, 320 kcal
Fett 0 g / 0 g
varav mättade 0 g / 0 g
Kolhydrater 99 g / 79 g
varav socker 41 g / 33 g
Protein 0 g / 0 g
Salt 0.63 g / 0.5 g