Laddar...
Varumärke: CERAMICSPEED

CeramicSpeed OSPW X SRAM Red/Force/Rival AXS XPLR Växeltrissor

EAN -
Art Nr -
5 999,00 kr
CeramicSpeed OSPW (Oversized Pulley Wheel System) för SRAM Red AXS XPLR, Force AXS XPLR och Rival AXS XPLR-bakväxlar. CeramicSpeed OSPW minskar friktion med ca 2-5 watt och ökar livslängden minst tre gånger mot traditionella lager ute på marknaden. Tillverkningstekniken som CeramicSpeed använder sig av ger rundare, hårdare och slitstarkare kulor med mycket längre livslängd.

Spara watt med CeramicSpeed
Med CeramicSpeed-lager i naven, bakväxeltrissor (OSPW-system), vevlager och UFO-kedja visar tester att du sparar mellan 10-16 watt jämfört med att använda standardlager. På en Ironman (180km) kapar du över 5 minuter!

Danska CeramicSpeed förknippas med prispallen, precision och effektivisering av viktiga watt genom deras geniala produkter som står för löjligt låg friktion och oerhört lång livslängd. Du har säkerligen sett deras Oversized Pulley Wheel System (OSPW) där bakväxelns rulltrissor är av ovanligt stor storlek. Ofta förkommande i fräna färger för att skryta lite extra om dess förmåga och det är med all rätt. Den geniala designen är inte bara uppbyggd kring förstklassiga material som bland annat kolfiber och keramiska lager utan här har danskarna verkligen tänk utanför boxen. För att undvika friktion och effektivisera kraftöverföring bör kedjans bana bestå av större och mjuka kurvor och undvika tvära svängar. Därav trissornas storlek som effektivt eliminerar friktion genom att minimera kedjelänkarnas rörelse. Att dra runt drivlinan kostar energi och med CeramicSpeed kan du minimera effektförlusten och spara viktiga watt.

Denna produkt kommer med CeramicSpeed Standard-lager men går givetvis att beställa hem i Coated-utförande. Hör av dig till oss för beställning av OSPW Coated på 08-6437355 eller mejla oss på info@cykelcity.se


- CeramicSpeed OSPW X (Oversized Pulley Wheel System)
- X står för utmärkt hantering av stökigare underlag som förkommer i gravel och cyclocross
- Standard
- Extremt låg friktion och lång livslängd
- Minskar friktionen med 35-40% jämför med en traditionell drivlina
- Kompatibel med SRAM Red AXS XPLR, Force AXS XPLR och Rival AXS XPLR
- Kompatibel med kassett 10-44t
- Justerbar fjäderspänning
- Röd eller svart
- 15ml flaska med CeramicSpeed-specifik lagerolja medföljer
- Handgjorda i Danmark
- 4 års garanti på Standard och livstid på Coated