Laddar...
Varumärke: APIDURA

Apidura Expedition Bolt-on Top Tube Pack 1l Ramväska

EAN 5060422140871
Art Nr TWB
Stock status
Finns få i lager
749,00 kr
Apidura står för grymma och ultralätta bikepackingväskor i högsta kvalité för att hjälpa cykelentusiaster förverkliga sina drömmar stora som små. Smarta system som tar dig över en kontinent eller helt enkelt bara förenklar din vardagspendling.

Med Expedition-överrörsväskan förvarar du alltid dina snacks, värdesaker och powerbank nära till hands. En smidig ramväska som med enkelhet öppnas och stängs med endast ett finger medan du trampar. Det moderna blixtlåset försäkrar 100% torrt innehåll och glider på ett härligt sätt som du aldrig har upplevt tidigare. Väskan har en stark konstruktion för att hålla formen och undvika risk för knäkontakt. Överrörsväskan fästs med två skruvar för enastående stabilitet och kräver därför att ditt överrör är kompatibelt.

Expedition-serien är framtagen för äventyrscyklisten som inte stoppas av väder och vind. Konstruerad med ett specialanpassat 3-lagers material där vattentät, lättvikt och slitstark har legat i fokus. Expedition-seriens sömmar är fogade tillsammans för att försäkra att din packning håller sig torr under hela turen. Kardborrebanden är förstärkta med slitstark nylon för att hålla väskan på plats utan att skada ramen. Kommer självklart med samma klockrena design som Apiduras andra serier som erbjuder smart packning i högsta kvalité för perfekt balans med små detaljer som gör skillnad.


- Volym: 1 liter
- Vikt: 110 gram
- Mått: 23,5 x 10 x 4,5 cm
- Skruvmontering på överrör