Laddar...
Varumärke: APIDURA

Apidura Expedition Frame Pack 3l Ramväska

EAN 5060422140284
Art Nr MWS-0000-000
Stock status
Finns få i lager
1 329,00 kr
Apidura står för grymma och ultralätta bikepackingväskor i högsta kvalité för att hjälpa cykelentusiaster förverkliga sina drömmar stora som små. Smarta system som tar dig över en kontinent eller helt enkelt bara förenklar din vardagspendling.

Expedition-ramväskan har två olika fack för smart packning och enkel åtkomst. På högersidan har du ett större utrymme för bland annat kläder, verktyg och mat medan vänsterfacket erbjuder en platt ficka för exempelvis en karta. Ett internt mindre fack med blixtlås för säker förvaring av värdesaker såsom nycklar, plånbok och pass samt inbyggd port som låter batterikabeln slingra sig snyggt ut för att ladda on the go. Placera de tyngre föremålen från din packning i ramväskan för att skapa en lägre gravitationspunkt som resulterar i en mer naturlig körkänsla.

Expedition-serien är framtagen för äventyrscyklisten som inte stoppas av väder och vind. Konstruerad med ett specialanpassat 3-lagers material där vattentät, lättvikt och slitstark har legat i fokus. Expedition-seriens sömmar är fogade tillsammans för att försäkra att din packning håller sig torr under hela turen. Kardborrebanden är förstärkta med slitstark nylon för att hålla väskan på plats utan att skada ramen. Kommer självklart med samma klockrena design som Apiduras andra serier som erbjuder smart packning i högsta kvalité för perfekt balans med små detaljer som gör skillnad.


- Volym: 3 liter
- Vikt: 145 gram
- Mått: 43 x 14 x 6 cm (se även bilden ovan)