Laddar...
Varumärke: WAHOO

Wahoo Kickr Bike V2 Smart Trainer Motionscykel

EAN 850010131825
Art Nr WFBIKE3
Stock status
Finns få i lager
Reapris 37 999,00 kr Ordinarie pris 43 999,00 kr
Wahoo KICKR BIKE V2 (generation två) är den senaste uppdaterade cykeln från Wahoo. Nu med Wifi. Med WiFi får du en snabb och stabil parkoppling mellan enheter och dessutom automatiska mjukvaruuppdateringar.

KICKR BIKE är i grunden en KICKR-trainer som är ordentligt modifierad. Den simulerar uppförsbackar (20%) och nedförsbackar (15%), en motor som höjer/sänker cykeln precis som Wahoo KICKR Climb (men inbyggd i cykeln). Ett nytt elektromagnetiskt svänghjul med motor som driver på i nedförsbackarna, gör att det känns som att cykla utomhus. Pålitlig effektmätning på +/- 1% upp till 2500W. Programmerbara virtuella växlar som känns på riktigt, går att välja alla möjliga utväxlingar från Shimano, SRAM och Campagnolo.

Justeringsmöjligheterna är i princip obegränsade, superlätt att justera stack, reach, setback, sadelhöjd, ramhöjd och även vevarmslängd. Med hjälp av Wahoo Fitness-appen kan du ställa in cykeln på flera olika sätt, som t.ex ta ett foto på din utomhuscykel och få exakt samma mått på KICKR BIKE.

En LED-skärm där du ser lutning i procent och vilken växel du kör på. Kompatibel med andra Wahoo-produkter som t.ex ELEMNT GPS-cykeldator, KICKR Headwind-fläkten samt smartphone, surfplatta, PC och andra trepartsappar som Wahoo Fitness, TrainerRoad, Zwift m.fl.


- Wifi
- ERG Easy Ramp - Nya ERG Easy Ramp jämnar ut övergången mellan ett stopp och höga watt så det blir lättare att starta igen
- Tyst som musen
- ANT+, ANT+ FE-C, and Bluetooth
- Kompatibel med: iOS, Android, PC (Mac and Windows med ANT+ Dongle Kit)
- Simulerar uppförsbackar upp till 20%
- Simulerar nedförsbackar upp till 15%
- Max bromskraft 2500 watt
- Virtuella växlar
- Vevarmslängd: 165, 167.5, 170, 172.5 och 175mm
- Kompatibel med KICKR Headwind
- Mäter hastighet, distans, watt och kadens
- Elektromagnetiskt motstånd med motor
- Watt mätvärden: +/- 1%
- Trådlös uppdatering av mjukvara
- Kompatibel med tredjeparts wattmätare
- Zwift certifierad
- Vikt 42kg


Testa Wahoo KICKR BIKE i butiken
Kika in till oss i butiken och testa KICKR Bike, KICKR, KICKR Climb och KICKR Headwind. Vi har teststationer uppkopplade på Zwift.


Frakt och hemkörning
Cykeln väger ca: 50kg och är skrymmande. Vi skickar med DHL Home Delivery (i hela Sverige) som kör paketet hela vägen hem till dig för 400kr. I Stockholmsområdet kan vi leverera hem cykeln med Best Transporter dagtid eller kvällstid för 400kr.

Det går självklart bra att komma och handla i butiken också såklart.