Laddar...
Varumärke: APIDURA

Apidura Racing Saddle Pack 5l Sadelväska

EAN 5060422140376
Art Nr PRM-0000-000
Stock status
Finns få i lager
1 829,00 kr
Apidura står för grymma och ultralätta bikepackingväskor i högsta kvalité för att hjälpa cykelentusiaster förverkliga sina drömmar stora som små. Smarta system som tar dig över en kontinent eller helt enkelt bara förenklar din vardagspendling.

Race-sadelväskan tar dina äventyr förbi asfaltens slut och djupare in längst grus och skogsvägar. Med smart trepunktsfästning försäkras stabilitet för en följsam känsla trots maxad packning. Använd ensam eller med hela serien för att fördela vikten längst med cykeln för en förbättrad körkänsla. Väskans smarta rullstängning anpassar sig efter mängden av din packning (23-33cm) så du kan utnyttja den till max på allt från enklare dagsturer till flerdagarsäventyr. En smidig och otroligt lätt väska i högsta kvalité speciellt anpassad för ultra-distans cyklisten men också gram-jägaren såklart. Race-sadelväskan passar alldeles utmärkt på allt från racern och gravelhojjen till MTBn.

Racing-serien är framtagen för äventyrscyklisten med ultra-distans race i sinnet. Konstruerad med Hexalon, ett material som är specifikt framtaget för Apiduras produkter som resulterar i vattentäthet, enastående lättvikt samt bibehållande av form även när väskan är halvfylld. Race-seriens sömmar är fogade tillsammans för att försäkra att din packning håller sig torr under hela turen. Smarta ordentliga reflexdetaljer gör dig synlig långt in i natten. Kommer med klockren design som Apiduras andra serier och erbjuder smart packning i högsta kvalité för perfekt balans med små detaljer som gör skillnad.


- Volym: 5 liter
- Vikt: 200 gram
- Mått: 23-33 x 15 x 14 cm