Laddar...
Varumärke: APIDURA

Apidura Expedition Saddle Pack 9l Sadelväska

EAN 5060422140178
Art Nr PWS-0000-000
Stock status
I lager
1 759,00 kr
Apidura står för grymma och ultralätta bikepackingväskor i högsta kvalité för att hjälpa cykelentusiaster förverkliga sina drömmar stora som små. Smarta system som tar dig över en kontinent eller helt enkelt bara förenklar din vardagspendling.

Expedition-sadelväskan tar dina äventyr förbi asfaltens slut och djupare in längst grus och skogsvägar. Med smart trepunktsfästning försäkras stabilitet för en följsam känsla trots maxad packning. Använd ensam eller med hela serien för att fördela vikten längst med cykeln för en förbättrad körkänsla. Väskans smarta rullstängning anpassar sig efter mängden av din packning (31-41cm) så du kan utnyttja den till max på allt från enklare dagsturer till flerdagarsäventyr. En smidig och lätt väska i högsta kvalité som eliminerar behovet av pakethållare. Backcountry-sadelväskan passar alldeles utmärkt på allt från racern, gravelhojjen till MTBn.

Expedition-serien är framtagen för äventyrscyklisten som inte stoppas av väder och vind. Konstruerad med ett specialanpassat 3-lagers material där vattentät, lättvikt och slitstark har legat i fokus. Expedition-seriens sömmar är fogade tillsammans för att försäkra att din packning håller sig torr under hela turen. Kardborrebanden är förstärkta med slitstark nylon för att hålla väskan på plats utan att skada ramen. Kommer självklart med samma klockrena design som Apiduras andra serier som erbjuder smart packning i högsta kvalité för perfekt balans med små detaljer som gör skillnad.

- Volym: 9 liter
- Vikt: 325 gram
- Mått: 31-41 x 15 x 17 cm (se även bilden ovan)