Laddar...
Varumärke: TACX

Tacx T2980 Flux 2 Smart Trainer

EAN 8714895058610
Art Nr T2980.61
Stock status
Finns få i lager
Reapris 8 899,00 kr Ordinarie pris 9 899,00 kr
Tacx breddar sitt sortiment med direct drive trainers ytterligare med Flux 2. Jämfört med föregångaren har Flux 2 en större och kraftigare motståndsenhet som gör att trainern klarar fler watt, 2000 watt och kan simulera en brantare lutning, 16%. Storleken på svänghjulet har blivit större och simulerar därför en än mer realistisk känsla när du trampar, precis som att cykla ute.


EXAKT OCH PÅLITLIG
En pålitlig, exakt och konsekvent effektmätning är nyckeln för att hålla reda på din prestation och utveckling. Med Flux 2 får du en effektmätare som mäter med en noggrant +/- 2.5%.

KÖRKÄNSLA
En starkare motståndsenhet i kombination med ett större svänghjul har förbättrat känslan i FLUX 2 vilket givit en trainer som mer speglar känslan av att cykla utomhus.

EXTREMT TYST
FLUX 2 är konstruerad för att göra vibrationer och ljudnivåer så låga som möjligt. Detta resulterade i en mycket tyst svänghjulsutrustad cykeltrainer. Det enda som låter är ljudet från drivlinan (kedja och kassett).

YTTERLIGARE AXLAR
Trenden att köra skivbroms med olika typer av axlar har gjort att Tacx valt att skicka med extra adaptrar för olika axelkompabilitet 142 x 12 och 148 x 12 mm samt snabbkoppling om du kör med fälgbroms.

TACX CYCLING SOFTWARE OCH TREDJEPARTSAPPAR
Utforska världen med högkvalitativa filmer och GPS-träningspass medan du utmanar dina vänner. Träna effektivt med strukturerade träningsplaner och cykelträning. Analysera dina data, exportera din aktivitet till Strava, och utnyttja många fler funktioner. I och med att Flux 2 har ANT+ och bluetooth går den även att koppla till olika typer av tredjepartsappar som Zwift, Trainerroad, The Sufferfest m.fl.

- Direktdriven (endast kassett krävs)
- Realistiska backar med simulering upp till 16%
- Max 10s bromskraft 2000 watt
- Noggrannhet effektmätare: +/- 2,5%
- Kompatibel med lång bakväxel
- Kompatibel med ANT+ FE-C, ANT+ Power, Bluetooth Smart Trainer Control, Bluetooth Smart Power
- Kompatibel med Shimano, SRAM och Campagnolo; 10 & 11-del
- Adapter för landsväg 130mm, MTB 135mm, 142x12mm, 148x12mm


Testa trainers i butiken (Teststationerna har vi framme från september till sista januari)
Kika in till oss i butiken och testa. Vi har teststationer från Tacx och Wahoo uppkopplade på Zwift.


Frakt och hemkörning
Trainern väger mer än 20kg och är skrymmande. Vi skickar med DHL Home Delivery som kör paketet hela vägen hem till dig för 400:-
Det går självklart bra att komma och handla i butiken också såklart.